Založ si blog

Antivakserom dali čas do roku 2076!

Americká regulačná agentúra pre lieky, a aj potraviny (FDA) požiadala federálny súd o odklad zverejnenia dokumentov z klinických skúšok vakcíny proti Covid-19 od Pfizer-BioNTech až 55 rokov alebo 500 z 329 000 celkových strán dokumentov mesačne!

Celé toto konanie agentúry FDA je nanajvýš zarážajúce. Totiž na preštudovanie celej dokumentácie prijatej 7.5.2021 im pôvodne stačilo presne len 108 dní, keď 23.8.2021 zmenili pôvodnú autorizáciu vakcíny pre núdzové použitie na jej plné schválenie!

Najhoršie na tom všetkom ale je, že dnes sú ľudia doslova nútení si tento „produkt“ aplikovať do svojho tela. Napriek tomu všetkému im nie je dovolené ani len nazrieť do dokumentov, ktoré by mali preukazovať účinnosť a bezpečnosť tejto vakcíny.

Na záver, transparentnosť si vyžaduje, aby regulačné úrady zverejnili všetky doklady, pretože na základe tých bola schválená vakcína Pfizer už dnes! Nie zajtra. A už ale vôbec nie o 55 rokov! Všeti musia mať bezodkladný prístup k dokumentom pred zaočkovaním!

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 14:28

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3893654x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie