Založ si blog

Svet bude čoskoro celkom rozdelený!

Rozdelenie už bude medzi poškodenými zaočkovanými a nepoškodených bezvakcíny obyvateľmi! Preto nanucovači vakcín sa tak pokúšajú rozdeliť svet na zaočkovaných a nezaočkovaných spôsobom, že odopierajú bezvakcíny ľuďom prístup do spoločnosti (prostredníctvom očkovacích pasov). 

Tí, ktorí stále užívajú hrotové proteínové injekcie, skoro zistia, že ‚očkovací pas‘ je vlastne vstupenkou do nekonečného ich utrpenie, pretože sa im začínajú rozpadávať mozgy, telá a srdcia a v skutku celý ich organizmus pod kontrolou programovanej vakcíny.

Nepotrvá dlho a milióny Američanov nebudú schopné nijako zmysluplne fungovať v spoločnosti. Pretože stanú sa novými zdravotne postihnutými, poškodenými injekciami hrotových proteínov a potrebujúci neustálej zdravotnej starostlivosti v nemocniciach alebo doma!

Neočkovaní medzitým zdedia Zem a budú môcť fungovať na zdanlivo ‘super silných‘ úrovniach v spoločnosti vďaka svojmu normálnemu, zdravo fungujúcemu mozgu, srdcu, reprodukčnými orgánmi a ďalším imunochránenými bunkami zdravého organizmu!

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,409
Celková čítanosť: 3885418x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie