Založ si blog

Kto pozná deň i hodinu konca?

Jedna z najzaujímavejších otázok zaznamenaných v biblickej správe je o času konca tohto nespravodlivého systému vecí (v mysliach väčšiny ľudí je to mylne o konci sveta, akoby o konci tejto planéty Zem). Ešte zaujímavejšie sú odpovede Ježiša jeho apoštolom a učeníkom. Celkom dve odpovede uvedené v inšpirovanom Písme. Prvá bola zodpovedaná pred jeho smrťou, kde svojim žiakom hovorí: ´O tom dni a hodine nevie nikto, ani nebeskí anjeli, ani Syn, iba Otec´. V tejto jednej vete sa skrýva niekoľko zaujímavých detailov, ale nateraz stačí sa sústrediť len na jeden, že Ježiš bol i bude vždy podradený svojmu nebeskému Otcovi a Stvoriteľovi, ktorému slúži ako Slovo. Druhá odpoveď je ešte zaujímavejšia hlavne z hľadiska nášho dnešného života! V nej Ježiš odpovedá v podstate na tú istú otázku a jeho odpoveď v knihe Skutkov je: ´Nie je vašou vecou, aby ste znali časy aj obdobia, ktoré ustanovil Otec v svojej právomoci´. Takže v druhom prípade Ježiš nepoprel, že nevedel ´ani hodinu, ani deň konca´. Jednoducho a jasne povedal, že im to nepatrilo poznať tieto detaily. Preto otázka ostáva nezodpovedaná: Kto vie dnes deň i hodinu konca? Z jeho odpovedi je jasné, že niekto dnes to už bude vedieť!

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,406
Celková čítanosť: 3873462x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie