Založ si blog

Úžasne velikánsky skok do minulosti!

LaRouche z EIR odhaľuje takzvanú ‚Zelenú novú dohodu‘ ako iniciatívu EÚ! EIR vydala túto osobitnú správu, aby už varovala pred extrémnym nebezpečenstvom pre ľudstvo, ktoré predstavuje ‚Zelená nová dohoda‘, ktorú vodcovia Svetového ekonomického fóra nazývajú aj menom ‚Veľký Reset‘! 

Takíto organizátori sú už riadení i britským princom Charlesom, bývalým šéfom Bank of England Markom Carneym, sirom Michaelom Bloombergom a aj L. Finkom, generálnym riaditeľom, ktorých celkový rozpočet je dnes ale minimum 8 miliárd dolárov vo Wealth Management Fund BlackRock. 

Tento plán sa už implementuje po celom svete, a ktorým sa ale už poberá smerovanie národných ekonomík od suverénnych vlád, využíva moc centrálnych bánk a súkromných ​​finančných inštitúcií, ktoré sú ale príliš veľké na zlyhanie, prerušenie úverov na výrobu energie z fosílnych palív!

Ale aj na priemyselné a poľnohospodárske podniky, ktoré podľa ich zvráteného pohľadu emitujú príliš veľa kyslíka uhličitého. Medzitým vytvára novú obrovskú bublinu v sektore ‚udržateľných palív‘ a dúfa, že podporí finančný systém, keď sa ním rozbehne súčasný bankrotový systém.

Britské impérium vyvinulo veľa vysvetlení ‚falošných vied‘ pre svoje úsilie o znižovanie počtu obyvateľov sveta v priebehu storočí, od rasistickej politiky eugeniky, ktorá riadila britský obchod s otrokmi a ich genocídu v Indii a iných kolóniách, až po súčasný podvod antropogénneho podnebia!

A zmena v dôsledku uhlíkových emisií. EIR a Hnutie LaRouche vystavili toto imperiálne zlo za posledných asi 50 rokov, ktoré sa postavilo proti hamiltonovskému americkému systému riadenia vedy a rozvoja infraštruktúry pre rozširovanie populácie pre vyššiu životnú úroveň!

Aj iným lídrom EÚ sa vyhrážajú smrťou!

19.05.2024

Po atentáte na slovenského premiéra Roberta Fica z 15. mája dostali srbský prezident Aleksandar Vučić, poľský premiér Donald Tusk, maďarský premiér V. Orbán a belgický premiér Alexander De Croo vyhrážky smrťou, väčšinou cez sociálne siete. V Srbsku RT informovala , že Dragan Mijatovič reagoval na príspevok Vučiča. Ktorý napísal aj na X, v ktorom vyjadril šok z [...]

Duševné choroby explodujúce na západe!

18.05.2024

Masové duševné choroby už explodujúce v západnej civilizácii, ako transgenderizmus, klimatický kultizmus, ale aj mnohé ďalšie! Západná civilizácia je čoraz viac definovaná masovými duševnými chorobami, ktoré v súčasnosti šíria celou spoločnosťou. Niektorí ľudia veria, že potrebujú odrezať svoje pohlavné orgány, aby boli „normálni“, a iní si myslia, že [...]

Atentát na Fica má ozvenu celosvetovo!

17.05.2024

Prečo atentát na slovenského premiéra Roberta Fica bude mať ohlasy po celom svete? Na jednej strane proeurópsky intervencionalizmus, silné protikorupčné mantinely, ale i slobodná tlač, na druhej strane nacionalizmus, antiimigrácia a médiá sa stavajú ako nepriateľ. Uprostred chaosu by mohlo prísť ponaučenie pre niekoľkých ďalších svetových lídrov. Predstavitelia [...]

vojna na Ukrajine, Petrohrad, Rusko

ONLINE: Útok na Charkov vyšetrujú na Ukrajine ako vojnový zločin

19.05.2024 07:35

Ukrajina obvinila Rusko, že zámerne cieli na civilistov v Charkovskej oblasti a preto raketové útoky vyšetruje ako vojnový zločin.

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Vyšetrovanie atentátu na Fica by mali dokončiť o pár mesiacov, hovorí odborník. Akýkoľvek trest môže byť pre strelca doživotný

19.05.2024 07:00

Bývalý elitný vyšetrovateľ vysvetlil, ako by mali vyzerať kroky organov činných v trestnom konaní v najbližších dňoch

India, hory, Himaláje, Dharmsala

Telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu zniesli zo Šiša Pangmy

19.05.2024 06:12

Tím horolezcov zniesol telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu, ktorí vlani zahynuli v lavíne na hore Šiša Pangma v Tibete.

ŠTS, Kaliňák

Prísne opatrenia a sľub atentátnika. Súd ho poslal do väzby: Fica čakajú kľúčové hodiny, politici sa hádajú

19.05.2024 06:00

Premiér je pri vedomí a Kaliňák od neho dostal inštrukcie, vláda funguje ďalej. Atentátnika poslal súd do väzby, no rozhodnutie nie je právoplatné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,424
Celková čítanosť: 3920281x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie