Založ si blog

Dva pohľady na ľudstvo a dva systémy!

Ľudia majú dnes dva systémy pred sebou, z ktorých si zvoliť! Jeden sa snaží nastaviť chudobu, nevedomosť, vyľudnenie, ale aj barbarstvo! Ale druhý sa vždy snaží zvýšiť bohatstvo, pohodlie, inteligenciu, kombináciu aktivity a vzdelania. 

Jeden sa snaží rozpútať univerzálnu vojnu. Druhý hľadí smerom k univerzálnemu mieru! Jeden z nich je v skutočnosti Britský systém. Druhým, na ktorý boli Američania vždy tak hrdí, že ho môžeme nazvať americkým systémom!

‚Pretože je to jediný systém, ktorý kedy vymyslel tendenciu zdvíhania a vyrovnávania podmienok človeka na celom svete‘ – podľa knihy Lincolnovho ekonomického poradcu, Henry Careya, Harmónia záujmov, vydanej v roku 1851.

Dnešné Britské impérium bolo, ale až dodnes je pokračovaním oligarchického systému siahajúceho stovky rokov do minulosti. Takéto impériá vždy považovali ľudí za zvieratá, lebo sa ich snažia ovládnuť a nakoniec zničiť!

Považujú väčšinu ľudskej spoločnosti za obyčajný dobytok alebo ovce, pričom ako svoj nástroj na ich ovládnutie používajú drogy, vojny, peniaze a ich vlastné vyšpekulované ideológie. Suverénne národy považujú za výzvu proti svojej moci!

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

polícia zatknutir naháňačka

Muži a žena. Zadržali páchateľov, ktorí z predajne ukradli trezor s 50-tisícmi eur

06.05.2024 13:19

Lup si odniesli na ubytovňu. Tam prekonali zabezpečenie trezoru a jeho obsah si ponechali.

preukaz, zdravotná poisťovňa, všeobecná, union, dôvera

Dôvera a Union vyplatili akcionárom 24 miliónov eur. Palkovič: Nesprávne

06.05.2024 12:57

Spoločnosť Penta , ktorá je akcionárom Dôvery, podotkla, že zdravotná poisťovňa mala koncom roka 2023 nerozdelený zisk z minulosti vo výške 162 miliónov eur.

Tusk, Leyenová

Leyenová: V Poľsku už neexistuje riziko porušenia zásad právneho štátu. Eurokomisia ruší konanie

06.05.2024 12:50, aktualizované: 13:16

Takzvaná procedúra podľa článku 7 Zmluvy o Európskej únii bola proti Poľsku spustená v roku 2017.

Hungary National Day

Magyar sa pustil sa do jamy levovej: Debrecínsku demonštráciu proti Orbánovi si všimli svetové médiá

06.05.2024 12:40

Portál Euronews podčiarkol, že Magyar sa za tri mesiace stal vyzývateľom Orbána číslo jeden.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,412
Celková čítanosť: 3890577x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie