Založ si blog

Pápež František žiada o post-Covid NSP!

Pápež František žiada ľudstvo o post-covid ‚Nový Svetový Poriadok‘! ‚Môžeme napraviť nespravodlivosť budovaním nového celosvetového poriadku už založeného na solidarite, štúdiom inovatívnych metód na odstránenie šikany, chudoby a korupci, a dodáva: ‚všetci spolupracujú, každý za svoju časť, bez delegovania a zloženia peňazí’!

Ale pre prípad, že by ste si mysleli, že vírus COVID-19 má niečo spoločné s pandémiou vírusu vo svete, pápež František chce, aby ste vedeli, že to nie. Ale čo to s všetkým má spoločné, je vynulovanie celej planéty a zavedenie Nového Svetového Poriadku, ktorý nájdeme v Zjavení 17: 3, 4, kde pod inšpiráciou apoštol Ján píše:

“Uvidel som ženu, ktorá sedela na šarlátovom divom zvierati. Zviera bolo plné rúhavých mien a malo sedem hláv a desať rohov. Žena bola vlastne oblečená do purpuru a šarlátu a ozdobená zlatom, drahokamami a perlami. Ale v ruke mala zlatý pohár plný ohavností a nečistôt svojej nemravnosti.” – Zjavenie 17:3, 4.

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3870570x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie