Založ si blog

Bill Gates sa dnes hraje na boha!

“Ostatní ľudia, ktorých tieto rany neusmrtili, nerobili pokánie z toho, čo vytvorili svojimi rukami. Neprestali uctievať démonov a modly zo zlata, striebra, medi, kameňa a dreva, ktoré nemôžu vidieť, počuť ani chodiť. Nerobili pokánie ani zo svojich vrážd, ani svojich špiritistických zvykov, ani z nemravnosti, ani z krádeží.” – Zjav. 9:20, 21.

Vedci Z Moderny (ktorých financuje Bill Gates) sa chválili používaním mRNA o ‚Hacknutí Kráľovstva Života! Ak dokážete hacknúť zákony mRNA, máte k dispozícii v podstate celé kráľovstvo života‘, hovorí Hoge, už vyškolený lekár, ktorý sám v roku 2012 opustil pozíciu analytika v zdravotníctve a stal sa prezidentom spoločnosti Moderna.

Ale ak si nemyslíte, že všetky tieto veľmi bohaté biotechnologické titány nie sú skutočne konzumované myšlienkou svetovlády, boli by ste na veľkom omyle. Skoro takmer každý slobodný človek, ktorý sa stal miliardárom v biotechnológiách, má tiež rozsiahly osobný mesiášsky komplex, aby ovládol ľudí a prinúti ich, aby sa poklonili jeho autorite!

Moderna je jednou z takýchto spoločností a získala nespočetné milióny od Nadácie Billa a Melindy Gatesových, aktívne fantazírujúcich o používaní svojej novej technológie vakcín mRNA na ‚hacknutie kráľovstva života‘. Ale pozor, pre tých, ktorí majú uši na počutie a oči, ktoré vidia, ako hovorí Písmo, existuje ‚smrť na konci“.

V Zjavení 9, veršoch 20 a 21, nachádzame grécke slovo ‚pharmakeia‘, ktoré je v pasáži preložené ako ‘čarodejníctvo‘. Nie náhodou je to tiež slovo, od ktorého dostávame slovo ‚lekáreň‘ ako odvodeninu! A Moderna i pripúšťa: mRNA Jabs sú ‚operačným systémom‘ určeným na programovanie ľudí! Ale si to založili diabolskú „lekáreň“!

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3873083x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie