Založ si blog

Obžaloba závisí od definície podnecovať!

Najvyšší súd stanovil prísne limity prvého dodatku na pokuty za podnecovanie pred USA súdom. Mnoho vedcov z oblasti práva však tvrdí, že sa vôbec neuplatňujú v procesoch obžaloby dnes!

Keď Donald J. Trump v roku 2015 kandidoval za prezidenta USA, ukázal na niektorých demonštrantov na jednom zo svojich zhromaždení a požiadal prítomný dav, aby takých odtiaľ odstránili pre podnecovanie! 

Demonštranti, ktorí uviedli, že boli následne brutálne odstránení, ho nakoniec žalovali za podnecovanie nepokojov! Ale Trump vyhral žalobu. Federálny odvolací súd sa opieral o prípad týkajúci sa KKK!

Súd rozhodol, že jeho nabádanie je chránené prvým dodatkom. Ale teraz jeho právnici argumentujú rovnako aj pri jeho obvinení pred súdom, kde ho obviňujú z podnecovania povstania!?

Ničia samý základ medzinárodného práva!

08.05.2024

Zakladateľka Schillerovho inštitútu H. Zepp-LaRouche v úvodných poznámkach k svojmu týždennému internetovému vysielaniu Dialogue 3. apríla 2024 varovala pred dvojitým nebezpečenstvom sveta smerujúceho k jadrovej vojne a pred úmyselným zničením samotného medzinárodného práva, ktoré je jednou z posledných zostávajúcich hrádzí k takej vojne: “Bezpečnostná rada OSN je [...]

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Migranti, utečenci

Štáty EÚ odklepli nový migračný balíček, proti bolo len Maďarsko a Poľsko

08.05.2024 11:12

Schválený postoj štátov bloku je definitívny, nové migračné a azylové pravidlá už len formálne schvália únioví ministri.

Franziska Giffeyová

Ďalší nemecký politik sa stal terčom útoku. Agresor si vyhliadol bývalú starostku Berlína

08.05.2024 11:02

V miestnej knižnici ju zozadu udrel ju do hlavy a krku taškou naplnenou tvrdým obsahom.

dolinková

Ministerka Dolinková bude odvolávaniu čeliť vo štvrtok večer

08.05.2024 10:29

Ministerke opozícia vyčíta nečinnosť pri riešení akútnych problémov, ohrozenie prostriedkov z plánu obnovy či zvýhodňovanie finančných skupín.

gaza

Izrael otvoril priechod do Gazy Kerem Šalom. Po takmer 20 rokoch ovláda všetky vstupy

08.05.2024 10:23

Kerem Šalom bol uzavretý od nedele po útoku hnutia Hamas, ktoré pri ňom zabilo štyroch izraelských vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,414
Celková čítanosť: 3894789x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie