Založ si blog

Ako sa štát správa a bojuje s Trumpom!

Všetci vieme, že expert ČKS, profesor Di Dongsheng, sa stal v posledných dňoch veľmi známym po tom, čo prezident Trump tweetoval svoj prejav, v ktorom sa chválil tým, ako ČKS (Čínska Komunistická Strana) mohla kontrolovať všetko v USA pred zvolením Trumpa, pretože mala veľa svojich vlastných ľudí na ‚vrchole‘ atď.

ČKS otvára svoje finančné trhy, aby prejavila Bidenovi dobrú vôľu, pretože nedokáže prez. Trumpa kontrolovať cez Wall Street. ČKS tiež žiada, aby zahraniční hráči pestovali vlastný ‚strom‘ ČKS na vlastnom dvore. Prečo bola ČKS schopná vyriešiť všetky svoje problémy s USA v priebehu rokov 2016 – 2020? 

Pretože má svojich vlastných ľudí na vrchole základnej americkej vrstvy sily a vplyvu. To sú niektoré z hlavných bodov, ktoré 28. novembra 2020 v čínskom Šanghaji predniesol Di Dongsheng, prodekan Školy medzinárodných vzťahov, Renmin University v Číne, a tiež zástupca riaditeľa a tajomník Centra pre zahraničné strategické štúdie v Číne.

Témou podujatia bolo ‚Pritiahne čínske podnikanie vo svojom finančnom sektore vlka z Wall Street’? Zhizhen, bývalý prezident Ázijskej banky a bývalý riaditeľ centrálnej banky KSČ Yifan, sa aj na takejto udalosti zúčastnili! Aj zástupca riaditeľa Inštitútu svetového rozvoja Centra pre výskum vývoja Čínskej štátnej rady a Yang.

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,406
Celková čítanosť: 3874512x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie