Založ si blog

Šanca Trumpa skončiť s hlbokým štátom!

Kurzy politológie slúžiace na učenie, že republikáni sú konzervatívni, stavajú sa proti odborovej organizácii a slušným mzdám, sú vždy pripravení proti niekomu bojovať v záujme ‚národnej bezpečnosti‘. Aj keď vo svojich vojnách radi zabíjajú cudzincov, najmä farebných ľudí, sú zhrození zo zastaveniu rastu amerických plodov na ľudí.

O demokratoch sa hovorilo, že sú liberálni, možno dokonca ‚progresívni‘, ochotní chrániť pracovníkov pri práci, umožňujúc odborové zväzy a namiesto boja používajú dialóg v diplomacii – samozrejme, bez dobrého dôvodu. Stačí sa opýtať B. Sandersa. Hlasoval proti vojne v Iraku, aj keď hlasoval za jej financovanie, len čo sa začala! 

Nastupuje ‚mierový prezident‘. Barack Obama prevzal dve vojny republikánskeho Busha – Afganistan a Irak – a rozšíril ich, dokonca si k opasku s kovbojskými zbraňami pridal ďalších päť: bombardovanie Líbye, Sýrie, Jemenu, Somálska, Pakistanu. Každý utorok sedel vedľa svojho riaditeľa CIA Johna Brennana a stláčal gombíky!

Teraz by niektorí politológovia mohli tvrdiť, že demokrati sú stále a všetci prívržencami buržoáznej demokracie! Niektorí tvrdia, že Trump sa ukázal ako neofašista so silnými rasistickými postojmi. Takýmto učencom by mohlo byť ťažké vysvetliť, že zatiaľ čo Trump je vo funkcii, demokrati chcú viesť vojnu proti Rusku!

Keď Assange/Wikileaks odhaľoval vojnové zločiny počas Obamovho režimu, prezidentova štátna tajomníčka Hillary Clintonová chcela Assangeho dronovať len za to, že odhalil jej komunikáciu s cieľom zmanipulovať demokratického prezidenta v jej prospech. Sedela teda na Brennanovom lone a urobili spolu ‚rušagate‘! Trump: ‚Milujem Wikileaks’!

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,409
Celková čítanosť: 3884259x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie