Založ si blog

Trump vyzýva jednotlivcov k odvahe!

Donald Trump vyzýva jednotlivcov, ktorí majú odvahu konať podľa voľby počas svojich utorkových poznámok na samite o očkovaní vakcínou Warp Speed! Prezident Donald Trump odpovedal na otázku a povedal:

‚Teraz sa pozrime, či má alebo nemá niekto odvahu – či už je to zákonodarca alebo sú to zákonodarné orgány, alebo či je to spravodlivosť najvyššieho súdu alebo niekoľko sudcov najvyššieho súdu. Uvidíme!

Výzva prezidenta Spojených Štátov Amerických na odvahu bola v utorok ale čiastočne už splnená: Texas podal na Najvyšší súd pôvodný prípad jurisdikcie proti Georgii, ale i proti Michiganu, Wisconsinu a Pensylvánii. 

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3876865x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie