Založ si blog

Patológ – COVID-19 je najväčší podvod!

Najznámejší z patológov Dr. Roger Hodkinson počas vládneho konferenčného hovoru so zväčšením povedal vládnym predstaviteľom v Alberte, že súčasná kríza s koronavírusmi je ‚najväčší podvod, aký sa kedy spáchal na nič netušiacej verejnosti’!

Hodkinsonove komentáre zazneli počas diskusie, do ktorej bol zapojený nielen Výbor pre komunitu, ale aj verejné služby, a klip bol následne nahraný na YouTube. Tu odborník na virológiu, doktor Hodkinson poukázal, že ako generálny riaditeľ o tom všetkom niečo vie!

‚Médiá a politici vedú k verejnej hystérii, ktorá je úplne a vôbec neopodstatnená. Je to nehorázne, jedná sa o najväčší podvod na svete, aký sa kedy spáchal na nič netušiacej verejnosti’! uviedol, že ‚celá situácia predstavuje politiku a veľmi nebezpečnú hru’!

Lekársky titul získal na univerzite v Cambridge vo Veľkej Británii (MA, MB, B. Chir.), kde pracoval ako akademický pracovník na Corpus Christi College. Po pobyte na univerzite v Britskej Kolumbii sa stal certifikovaným všeobecným patológom na Royal College.

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,412
Celková čítanosť: 3891541x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie