Založ si blog

D. Trump pre vedu – J. Biden pre poveru!

A už je je to tu, a všetci to vidia: Prezident Donald Trump vedie mobilizáciu vedeckých výrobných kapacít svojho národa spôsobom, ktorý je bezprecedentný od čias bývalého prezidenta USA Johna F. Kennedyho. 

Vláda Spojených štátov bola v popredí a prezident Trump v procese využil skutočného podnikateľského ducha. Rastúci úspech národnej núdzovej mobilizácie prezidenta USA Trumpa na porazenie COVID-19, cez operáciu ‚Warp Speed’! 

Táto operácia ‚Warp Speed’ je doplnená aj rovnako pozoruhodným oživením amerického vesmírneho programu projektami NASA Artemis a SpaceX. Prezident Trump vírus poráža a posúva USA späť na hranice vesmíru.

Prezident Donald Trump skutočne pracoval so svojou zostavenou pracovnou skupinou lekárskych špecialistov a zároveň čerpal z hlbokých skúseností americkej armády tiež aj v oblasti biologickej vojny a globálnej logistiky.

A takým spôsobom vytvoril jedno z najambicióznejších vedeckých snáh v moderných dejinách Ameriky. Podobne Trumpove odvážne osobné vedenie viedlo už k mobilizácii výrobcov v krajine k výrobe ochranných prostriedkov a špičkových respirátorov v USA.

Vláda Obamu/Bidena, v ktorej bol Biden osem rokov viceprezidentom, sa pokúsila zabiť ľudský vesmírny prieskum vrátane zrušenia programu Constellation pri vynášaní našich astronautov na Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS).

Ničia samý základ medzinárodného práva!

08.05.2024

Zakladateľka Schillerovho inštitútu H. Zepp-LaRouche v úvodných poznámkach k svojmu týždennému internetovému vysielaniu Dialogue 3. apríla 2024 varovala pred dvojitým nebezpečenstvom sveta smerujúceho k jadrovej vojne a pred úmyselným zničením samotného medzinárodného práva, ktoré je jednou z posledných zostávajúcich hrádzí k takej vojne: “Bezpečnostná rada OSN je [...]

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

keketi

Keketiho ministerstvo má už sídlo. Vláda schválila prenájom od J&T

08.05.2024 12:57

Žiadne vyhovujúce priestory patriace štátu sa nájsť nepodarilo.

Evakuácia školy Senica

Vrátia sa deti vo štvrtok do škôl? Odpovedá štátna tajomníčka Kurilovská i rezort školstva

08.05.2024 12:29, aktualizované: 12:39

Podľa predbežných zistení polície išlo o kybernetický útok, respektíve indikátor hybridnej hrozby.

SR Fico Deň víťazstva fašizmus BAX

Láska je ako mier, musíme o ňu bojovať, vyhlásil na Slavíne Fico. Následne vypustil biele holubice

08.05.2024 12:22

Fico zdôraznil, že je sklamaný z Európskej únie, pretože Únia vznikla ako mierový projekt, ktorý však nemá žiadne mierové riešenie vojny na Ukrajine.

SR Čaputová Deň víťazstva fašizmus BAX

Čaputová: Pamätajme na odkaz vojny, že nenávistné ideológie môžu zabíjať

08.05.2024 11:46

Prezidentka si v stredu pripomenula obete druhej svetovej vojny pri Hrobe neznámeho vojaka na Rázusovom nábreží v Bratislave.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,414
Celková čítanosť: 3895246x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie