Založ si blog

Po Koronavíruse ekonomický Armagedon?

Sme uprostred niečoho, čo by mohlo byť zdanlivo napísané iba v sci-fi románe, ale teraz je to realitou! Takzvaný vírus, ktorý je údajne zodpovedný za niekoľko tisíc úmrtí, umožnil malému počtu jednotlivcov ovládnuť väčšinu sveta!

Celé krajiny sa zastavujú a implementujú rôzne formy stanného práva. Zákaz cestovania sa dnes stáva univerzálnym a vládnuca elita požaduje úplnú osobnú izoláciu medzi celou populáciou. V súčasnosti sa tomu hovorí dobrovoľná izolácia-správanie.

A naviac realita je taká, že ktokoľvek, komu sa povie, aby sa izoloval sám a neurobí to, je prinútený pod hrozbou zbrane to dodržiavať! To nemá nič spoločné so samostatným či dobrovoľným konaním, ale je to výsledok despotickej vlády.

Ak by dnes v skutočnosti koronavírus zmizol, krajiny ovládne chudoba, ceny sa budú neustále zvyšovať. Toto je recept na ekonomický Armagedon! Aj keď to zatiaľ nie je možné pravdivo dokázať, došlo k tomu zo zlovestných dôvodov!

Lenže to, či sa to vôbec stalo náhodne, alebo úmyselne, sa čoskoro stane irelevantným, pretože veľká škoda spôsobená toľkým ľuďom pohltí hľadanie pravdy a umožní zakrytie zavinenia vládnucimi elitami.

V skutočnosti bude hospodárska deštrukcia nezmerateľná a tyrania, ktorá už ostane po vyčistení hmly, bude príšerná! Postaví celý zvyšok spoločnosti už do pozície závislosti, a teda do otroctva, podľa biblickej predpovede.

Aj iným lídrom EÚ sa vyhrážajú smrťou!

19.05.2024

Po atentáte na slovenského premiéra Roberta Fica z 15. mája dostali srbský prezident Aleksandar Vučić, poľský premiér Donald Tusk, maďarský premiér V. Orbán a belgický premiér Alexander De Croo vyhrážky smrťou, väčšinou cez sociálne siete. V Srbsku RT informovala , že Dragan Mijatovič reagoval na príspevok Vučiča. Ktorý napísal aj na X, v ktorom vyjadril šok z [...]

Duševné choroby explodujúce na západe!

18.05.2024

Masové duševné choroby už explodujúce v západnej civilizácii, ako transgenderizmus, klimatický kultizmus, ale aj mnohé ďalšie! Západná civilizácia je čoraz viac definovaná masovými duševnými chorobami, ktoré v súčasnosti šíria celou spoločnosťou. Niektorí ľudia veria, že potrebujú odrezať svoje pohlavné orgány, aby boli „normálni“, a iní si myslia, že [...]

Atentát na Fica má ozvenu celosvetovo!

17.05.2024

Prečo atentát na slovenského premiéra Roberta Fica bude mať ohlasy po celom svete? Na jednej strane proeurópsky intervencionalizmus, silné protikorupčné mantinely, ale i slobodná tlač, na druhej strane nacionalizmus, antiimigrácia a médiá sa stavajú ako nepriateľ. Uprostred chaosu by mohlo prísť ponaučenie pre niekoľkých ďalších svetových lídrov. Predstavitelia [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,424
Celková čítanosť: 3919637x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie