Založ si blog

Princ Andrew bol a stále je pod tlakom!

Po zatknutí Ghislaine Maxwellovej je Kráľovská rodina ‚zmätená‘ po tom, čo americký právnik požiadal, aby prišiel po zatknutí jeho priateľky, aby sa dostavil na rozhovor pre jej údajné sexuálne zločiny.

Tlak na princa Andrewa, aby hovoril s vyšetrovateľmi FBI, sa zvyšoval po tom, ako bola jeho priateľka Ghislaine Maxwellová zatknutá za obvinenia z obchodovania s ľuďmi a za krivú prísahu v rámci vyšetrovania!

Vyšetrovania, ktoré sa týkalo bývalého známeho finančníka Jeffrey Epsteina. Na tlačovej konferencii v New Yorku, kde prokurátori podrobne obvinili Ghislaine Maxwellovú, vyzvali princa, aby sa prihlásil na rozhovor s USA FBI úradníkmi.

‚Privítali by sme princa Andrewa, ktorý by s nami hovoril, chceli by sme, aby jeho názory boli asi prínosom‘, povedal Audrey Strauss, konajúci americký prokurátor pre južnú časť New Yorku, Po zatknutí G. Maxwellovej.

‚Nemáme už žiadne ďalšie komentáre nad rámec toho, čo nám práve doteraz povedal, čo znamená, že naše dvere zostávajú otvorené, ako sme už povedali, a privítali by sme ho, keby prišiel a dal nám príležitosť vypočuť si jeho vyhlásenie’.

Zdroj blízky princovej pracovnej skupine uviedol, že jeho právnici za posledný mesiac dvakrát komunikovali s ministerstvom spravodlivosti USA (DOJ). ‚Tím zostáva zmätený, keďže sme už dvakrát komunikovali s DOJ a doteraz nezareagovali‘, uviedol zdroj.

Straussove poznámky prišli po zatknutí britskej socialite Maxwell a jej blízkeho kamaráta odsúdeného za sexuálne zločiny Epsteina začiatkom štvrtka zadržanej v akoby luxusnom úkryte v malom meste v New Hampshire.

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3893640x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie