Založ si blog

Prijmú aj program nezvolených v SEF!

Príležitostne sa zameriavajú na ochranu toho, čo zostalo z Matky Zeme! V samom centre pozornosti bude ‚globálne otepľovanie‘ založené na CO2. Nástrojom tejto ochrany našej prírody a ľudstva bude Agenda 2030 OSN, ktorá sa rovná cieľom OSN 

Je to v oblasti trvalo udržateľného rozvoja (SDG). Zameria sa na to, ako znovu môžeme vybudovať úmyselne zničené globálne hospodárstvo, pričom bude rešpektovať ‚zelené‘ zásady 17 cieľov trvalo udržateľného rozvoja.

Nezabudnite, že je to všetko prepojené. Neexistujú žiadne náhody. Neslávny program 2021, ktorý sa zhoduje s tzv. Programom OSN (2030) a ktorý ho dopĺňa, bude určite slávnostne otvorený oficiálnym vyhlásením!

Bude to urobené cez Veľkého Resetovania WEF v januári 2021. Podobne sa tak začala implementácia programu Veľkého Resetovania v roku 2021. Január 2020 začal plným spustením korónovej pandémie – naplánované na desaťročia!

Pričom poslednými viditeľnými udalosťami je Rockefellerova správa z roku 2010 s plným ‚scenárom Lockstep‘ a udalosť 201 z 18. októbra v New Yorku, ktorá presne počítačom simulovala korónovú pandémiu, ktorá sa uskutočnila!

Rátali, že počas 18 mesiacov bude 65 miliónov úmrtí a hospodárstvo v troskách! Takže naprogramované len pár týždňov pred začiatkom skutočnej korónovej ale celosvetovej pandémie COVID-19, po ktorom prišlo skoro celosvetové uzamknutie!

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Europarlament / Europoslanci /

Aké právomoci má Európsky parlament?

02.05.2024 10:30

Ako europarlament svoje právomoci vykonáva a aký vplyv majú jeho rozhodnutia na každodenný život občanov EÚ vrátane Slovenska?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,408
Celková čítanosť: 3882943x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie