Založ si blog

OSN si chce podmaniť náboženstvá!

Osobitný odborník OSN na slobodu náboženského vyznania hovorí, že je čas, aby sa vedúce svetové náboženstvá podrobili autorite OSN a jej orgánov pre ľudské práva, aj keď kritici tvrdia, že tieto orgány sú zasiahnuté okrajovými ľavicovými názormi.

Je to všetko o tom, kto by mal mať posledné slovo v otázkach práva a politiky a odborník OSN hovorí, že myšlienky OSN by mali potlačiť vieru väčšinového náboženstva, Centrum pre rodinu a ľudské práva (C-Fam) podáva správu.

Ahmed Shaheed, ktorý je osobitným spravodajcom OSN pre slobodu náboženského vyznania alebo viery, vo svojej výročnej správe uviedol, ako náboženstvo a rodová rovnosť v súčasnosti celosvetovo dosiahli bod konfliktu. 

‚Pevne odmietam akékoľvek tvrdenie, že náboženské viery sa môžu uplatniť ako skutočne legitímne na ospravedlnenie násilia alebo diskriminácie žien, dievčat alebo LGBT a ľudí všeobecne‘, uviedol Shaheed.

Aby bolo jasné, tradičné kresťanstvo nevyžaduje násilie alebo diskrimináciu voči nikomu, aj keď sa niektorí odporcovia ortodoxného kresťanstva snažili  charakterizova to takým spôsobomť. ‚Evanjeliá ukazujú, že Ježiš Kristus bol revolucionárom‘, dodáva.

Nielen v zaobchádzaní so ženami a deťmi s dôstojnosťou a súcitom, ale dával im česť v histórii, keď to bolo potrebné. V skutočnosti s každým zaobchádzal dôstojne – jeho požiadavkou však bolo, aby najprv hľadali Boha a viac proti nemu nehrešili. 

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

EÚ / Európska únia /

Anketa s jednotkami eurokandidátok. Dokázali sme sa vysporiadať s členstvom v EÚ?

05.05.2024 08:00

Denník Pravda oslovil s rovnakými otázkami lídrov kandidátnych listín do Európskeho parlamentu, no niektoré politické subjekty neodpísali.

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť útočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,411
Celková čítanosť: 3887982x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie