Založ si blog

V Číne narastajú prípady SARS!

Čínski zdravotnícki úradníci vo Wuhane informovali o 136 nových prípadoch novo potvrdeného koronavírusu za posledné tri dni, čím sa celkový počet prípadov potenciálne smrtiaceho vírusu zvýšil na takmer 200!

Väčšina potvrdených prípadov je mierna, ale podľa správy Wuhanskej mestskej zdravotníckej služby sú hlásené najmenej tri úmrtia. SZO oznámila 139 nových potvrdených prípadov, pričom ako zdroj uviedla Čínu.

V piatok začali americkí zdravotnícki úradníci preverovať cestujúcich prichádzajúcich z Wuhanu na troch amerických letiskách: San Francisco, Los Angeles a New York. Predpokladá sa, že vírus začal vo Wuhane. 

Patrí do tej istej rodiny koronavírusov, ktorá zahŕňa bežné prechladnutie a závažný akútny respiračný syndróm (SARS). SARS zabila takmer 800 ľudí vo  svete počas vypuknutia choroby pred 17 rokmi. Začalo sa to v Číne.

Zarátajme do toho iné infekcie, ktoré sa možno dnes rozšírujú a majú nebezpečný potenciál narásť do pandémií, spolu s narástajúcimi finančnými problémamy vidíme splňajúce sa Kristovo proroctvo!

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

šefčovič maroš

Európa konečne dýcha oboma pľúcami. Veľké rozšírenie EÚ bol koniec bývalého rozdelenia kontinentu, povedal Šefčovič

02.05.2024 14:18

Fakt, že sa spájame do veľkej európskej rodiny, všetci čo sa zúčastnili toho podujatia, boli veľmi dojatí a tešili sa na novú etapu, uviedol, Šefčovič.

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok odmieta, že by štátne funkcie boli odmenou pre darcov Hlasu

02.05.2024 13:24

Šutaj Eštok nevidí problém v tom, aby funkciu zastával niekto, kto podporil Hlas, ak spĺňa kvalifikačné kritériá.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

Macron: Keby Rusko prelomilo front, je možné vyslať na Ukrajinu vojakov

02.05.2024 13:01

Štáty NATO podľa neho najprv tiež vylučovali vyslanie tankov a lietadiel na Ukrajinu, neskôr ale zmenili názor.

Sýria, Maar an-Numán, nemocnica, lekári bez hraníc

Rusko zbombardovalo nemocnicu v Sýrii, obviňujú krajinu príbuzní obetí aj vyšetrovatelia OSN

02.05.2024 12:46

Vyšetrovatelia OSN Rusko niekoľkokrát obvinili z páchania vojnových zločinov v Sýrii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,408
Celková čítanosť: 3883094x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie