Založ si blog

Špeciálne vojenské operačné sily SR

 

Koľko vecí existuje v živote každej krajiny, v ktorých jej občania nemajú nielenže možnosť hlasovania, ale o ktorých sa dozvedia až potom, keď sa vec plne uskutočnila? Aj napriek tomu, sú ako jej občania povinní tieto rozhodnutia podporovať finančne! Zoberme si len jeden posledný príklad, ktorý do značnej miery bude mať hlboký vplyv na každého ončana krajiny SR.

Ministri obrany Chorvátska, Maďarska, Slovenska a Slovinska podpísali Memorandum o porozumení, ktorým sa zriaďuje velenie komponentu pre zložku regionálnych špeciálnych operácií (R-SOCC). Stalo sa to v Piatok 25. Októbra 2019. Mnohonárodné velenie pod vedením Maďarska zvýši schopnosť týchto štyroch krajín účinne zamestnávať svoje špeciálne vojenské sily.

Zástupca generálneho tajomníka NATO Mircea Geoana na slávnostnom podpise zdôraznil význam tejto iniciatívy následovnými slovami: ‘Keďže špeciálne vojenské operačné sily predstavujú vysoko všestranný nástroj v modernom konflikte, tento slávnostný podpis je dôležitým krokom k posilneniu špeciálnych síl v regióne a zvýšeniu spolupráce a interoperability v rámci Aliancie’!

Zamyslíme sa nakrátko nad životom nielen občanov jednej krajiny, ale všetkých ľudí na tejto planéte Zem! Kto vlastne kontroluje ich životy a spôsob, akým sa môžu prakticky podieľať na jeho chode v prospech celého ľudstva? A kde je dnes hlavné mesto tejto v skutočnosti tajomnej Entity, ktorá pod rúškom ‘dobrodinca’ vedie celú planétu k dokonalému zničeniu?

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, Putin, summit G20, Moskva

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 11:32

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

fico, kaliňák

Fico a Kaliňák na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavujú alternatívu ruského plynu, aj biznis so zbraňami

07.05.2024 10:25

Aktualizujeme Hlavným dôvodom premiérovej prvej zahraničnej návštevy mimo Európy má byť plyn. Druhým obchodné príležitosti, ktoré autokratický režim prináša.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3893470x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie