Založ si blog

Začiatok ôsmeho kráľa zo Zjavenia?

 

Na nedávnej schôdze Pápežskej Akadémie Pápež Francis podporil ideu zmenšujúcej sa národnej zvrchovanosti, ale zväčšujúcej sa globálnej jednoty. On zdôraznil, že posún ku globálnej spoločnosti je potrebný, aby sa efektívne dalo zabrániť globálnemu otepľovaniu a iným svetovým hrozbám. Doslova povedal:

‘Keď nadnárodné spoločné dobro sa jasne identifikuje, potom je treba získať špeciálnu legálne dohovorenú autoritu schopnú umožniť potrebné zmeny. Pevne veríme, že je to potrebné na zvládnutie veľkých momentálnych úloh čo sa týka podnebia, otroctva a mieru’!

Okrem toho zdôraznil, že ‘nacionalizmus sa dá ľahko zvrtnúť na myslenie, ktoré odporuje imigrácii’! Takže akokoľvek sa to prezentuje národnostiam a jednotlivým štátom nielen v európe, ale aj v celom svete, biblická pravda zaznamenaná v poslednej knihe Biblie – Zjavenie, o ôsmom kráľovi, sa zakrátko stane skutočnosťou:

‘A núti všetkých ľudí…dať im znak na pravicu alebo na čelo a aby nemohol nikto kupovať ani predávať, len ten, kto má tento znak, meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena. Tu je múdrosť: Kto je rozumný, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka; a jeho číslo je šesťstošesťdesiatšesť’!

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,408
Celková čítanosť: 3882749x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie