Založ si blog

Ako človek ničí svoj domov – Zem!

Inšpirovaná biblická správa napísaná pred asi 2 000 rokmi apoštolom Jánom v knihe Zjavenie o tom, ako v budúcnosti národy budú ničiť Zem, nemohla byť správne pochopená až do asi minulého storočia, pretože predtým nebolo jasné, akým spôsobom bude splnená! 

Apoštol pod inšpiráciou písal: ‘Ale národy sa rozhnevali a prišiel tvoj hnev a ustanovený čas, aby boli súdení mŕtvi a aby bola daná odmena tvojim otrokom, prorokom a svätým a tým, ktorí sa boja tvojho mena, malým aj veľkým, a aby bola privedená skaza na tých, ktorí kazia zem’!

Podľa Ilustrovaného Atlasu Sveta: Každé tri sekundy vymizne na svete časť dažďového pralesa veľkosti futbalovaj plochy zmizne vyrúbaním! A táto strata má za následok zničenie tisícky rastlín a živočíšnych druhov! Podľa Kanadského časopisu The Globe and Mail: Počas dvoch storočí zaľudňovania sa Veľké Jazerá stali najväčšou stokou na svete!

Podľa Newyorkského časopisu JAMA: V Apríli 1986 výbuch a požiar v nukleárnom závode Černobyl v SSSR bol najhoršou udalosťou od výbuchu atómových bômb v Hirošime a Nagasaki! Vypustil toľko dlhoročného žiarenia do vzduchu, do úrodnej pôdy a do vôd, ako všetky pokusné nukleárne výbuchy dovtedy!

Podľa International Journal of Epidemiology v Japonskom Minamata chemická továreň vypustila methylmercury do zálivu! Konzumom rýb a mäkkýšov bolo nakazených chemickou látkou vypustenou do zálivu viac ako 3 000 ľudí chronickou neurologickou chorobou! 

Len štyri vymenované problémy, ktoré ničia Zem a ľudí na nej! Počet takých nehôd a nedostatku starosti o našu planétu Zem je nespočetný v každej oblasti ľudskej aktivity! Ale ľudstvo si neuvedomuje, že táto planéta je vlastníctvom Stvoriteľa, a že ju majú len ‘prenajatú’ na určitú dobu, ktorá už v skutočnosti už plne vypršala!  

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,411
Celková čítanosť: 3889149x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie