Založ si blog

Aký vládca sa nám ponúka?

Bol jediný priamo stvorený samým Zvrchovaným Večným Vládcom celého vesmíru. Mal jedinečnú výsadu byť Jeho ’majstvom v diele’ všetkého, čo vidíme i čo nevidíme! To znamená, že pozná všetko stvorenie do najmenších detailov, z ktorých stvorenie pozostáva!

A tým, že obetoval svoj pozemský život za potomstvo Adama, zdedil všetko, čo bolo vo vesmíre stvorené, takže nikto he nemôže obviniť z toho, že bude vládnuť len pre zisk a nie z lásky k ľudstvu, ktorú už preukázal na samom začiatku stvorenia prvého človeka Adama.

Bude jediný so svojimi spoluvládcami na nebesiach, ktorí okrem Všemohúceho Vládcu celého vesmíru budú mať nasmrteľnosť, zatiaľ čo všetky bytosti na nebi aj na Zemi môžu mať večný život pod podmienkou, že budú z lásky a vďačnosti rešpektovať zákony Stvoriteľa!

A že už nikdy v celej večnosti nebude pripustené zneužitie slobodnej vôle bytostí tešiacich sa z večného života na nebi aj na Zemi, to bolo rozriešené za posledných asi 6 000 rokov existencie nedokonalého človeka a v budúcich 1 000 rokov jeho vlády bude definitívne skončené!

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, kedy bude musieť ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas) čeliť achillovej päte rezortu - nemocnicou Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 17:24

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3878026x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie