Založ si blog

Vládca verný svojim sľubom!

Už počas posledných storočí bolo preukazané ako pravdivé tvrdenie gréckych filozofov, medzi inými aj Platóna, že ’experiment s demokraciou’ zlyhal! Prečo Platón prišiel k tomuto záveru v 5. st. pr.n.l?

Podľa slov samého gréckeho filozofa Platóna, ‘boli preukázané veľmi slabé stránky demokratickej vlády pre nevedomosť a neschopnosť politikov, čo je osobitnou kliatbou demokracií’!

Mnohí dnešní politici sa s poľutovaním vyjadrujú, aké je ťažké nájsť talentovaných ľudí a politikov, ktorí by boli spôsobilí pracovať vo vláde. Ľudí rozčuľujú tí čelní predstavitelia, ktorí sa javia malí!

Kedy? No predsa v tom čase, keď problémy, pred ktorými stojí celá hrajina, sú tak veľké! Sú znechutení, keď v čase, keď hľadajú vedenie, nachádzajú nerozhodnosť a korupciu! Majú ľudia inú alternatívu?

Áno! A s dôkazmi, ktoré rozumný človek nemôže ignorovať! Izaiáš písal: ‘syn nám bol daný! Bude mať kniežacie panstvo. Jeho meno bude: Obdivuhodný radca, Mocný boh, Večný otec, Knieža pokoja’!

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

mestská polícia, obchodná, bratislava

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

29.04.2024 13:03

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

Vrbětice vrbetice muničný sklad česko výbuch

Ruský terorizmus v Čechách: útok vo Vrběticiach vykonali tajné služby Moskvy, potvrdilo vyšetrovanie

29.04.2024 12:56

Pri prvom výbuchu vo Vrběticiach zomreli dvaja ľudia. Sklady si prenajímala ostravská firma.

Tibor Gašpar

Gašpar: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent

29.04.2024 12:20

Podľa neho ide o reakciu na Kyjevom nedávno prijatú novelu mobilizačného zákona.

lešť

Vojaci si v Lešti preverili svoju pripravenosť v rámci cvičenia Strong Cohesion 2024

29.04.2024 12:01

Na cvičení sa zúčastnilo takmer 1 500 vojakov šiestich armád NATO so 400 kusmi vojenskej techniky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3877491x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie