Založ si blog

Sväté Písmo pod drobnohľadom!

Na samom začiatku je dôležité poznamenať, že prvé knihy Biblie sú pre špecifické dôvody veľmi zhustené, koncentrované! Mnohé detailné vysvetlenia sú obsiahnuté v ostaných 66 inšpirovaných knihách, lebo, ako píše pod inšpiráciou apoštol Pavol: ‚Celé Písmo je inšpirované Bohom a je užitočné na učenie’.

Zoberme si napríklad zákaz pre Adama a Evu a následne pre celé ich potomstvo slová: ‘Z každého stromu záhrady smieš jesť do sýtosti, ale zo stromu poznania dobrého a zlého, z toho nebudeš jesť, lebo v deň, keď z neho zješ, určite zomrieš’. Niekoľko veršov vyššie spomína aj ‘strom života’!

Zo stromu života mohli jesť a to im zaručovalo večný život, ale pod podmienkou, že nebudú jesť zo zakázaného stromu! Zakázaný strom neznamenal, že nemali nárok na vzdelanie, pretože už z prvej splnenej úlohy Adama, kde asi počas 40 rokov dával zmysluplné mená živým tvorom je to vidno!

Okrem toho Písma hovoria, že Adam mal denno-dennú komunikáciu so svojim nebeským Otcom, svojim Stvoriteľom. Zákázaný strom bol symbolom a jednoducho znamenal, že jeho Stvoriteľ mal výlučné právo rozhodovať, čo bolo pre Adama a Evu a celé ich potomstvo dobré a čo bolo zlé.

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3880327x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie