Založ si blog

Múdry človek sa učí z ´malého písma. . .

…ostatní z praktickej skúsenosti´, tak hovorí jedno veľmi zaujímavé porekadlo poukazujúc na skutočnosť, že väčšina ľudstva nie je adekvátne vzdelaná na to, aby boli schopní robiť vzdelané praktické rozhodnutia vo svojom osobnom živote!

´Malé písmo´ v tomto vzdelávacom porekadle sa vzťahuje na podmienky akéhokoľvek vzťahu človeka, či už je to v oblasti obchodu s akoukoľvek obchodnou spoločnosťou v akéjkoľvek sfére dnešného života  alebo aj v osobnom vzťahu k nášmu Stvoriteľovi!

´Malé písmo´ sú obchodné podmienky napísané na konci obchodnej dohody, písané vždy veľmi rozvláčnym a kompilovaným obchodným právnickym spôsobom, ktorému sa väčšina ľudí vyhýba, lebo im nerozumie pre viditeľné dôvody obchodných zmlúv!

V praktickom skutočnom živote ľudstva sa ´malé písmo´ vzťahuje na inšpirovanú Knihu-kníh, ktorá je tiež písaná v ´malom písme´, to jest na veľmi tenkom biblickom papieri, ktorý väčšina ľudstva nikdy nečíta alebo im vôbec nerozumie!

Inými slovami len veľmi mála časť ľudstva je vzdelaná k múdrosti praktického života vedúceho k večnosti, lebo sa riadia vo svojo osobnom živote ´malým písmom´ zaznamenaným pod inšpiráciou Stvoriteľa života!

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana', varuje ISW

06.05.2024 06:45

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

José Raúl Mulino

Voľby prezidenta Panamy vyhral spojenec odsúdeného exprezidenta

06.05.2024 06:41

Mulino sľúbil ďalšiu vlnu ekonomickej prosperity a tiež zastavenie migračnej vlny na hraniciach Panamy s Kolumbiou.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,411
Celková čítanosť: 3889770x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie