Založ si blog

Nech príde tvoje kráľovstvo . . .

Tretia z deviatich častí vzorovej modlitby Ježiša Krista, ako ukážka pre jeho apoštolov a učeníkov všeobecne je vrúcna a verne poctivá petícia ´nech príde tvoje kráľovstvo´! Prečo je preto dôležité priať si a zároveň aj modliť sa, aby prišlo Božie Kráľovstvo a čo môžeme od neho očakávať?

Až do dnešného dňa existujú medzi kresťanskými teológmi a učiteľmi z celého sveta v tejto otázke Božieho Kráľovstva a čo to vlastne aj je a aké zmeny možno od neho pre celé ľudstvo očakávať, veľký zmätok a veľmi rozdielné, často aj protichodné názory a veľmi rôzne a chybné náuky!

Lenže Ježiš Kristus, druhá najväčšia osobnosť celého vesmíru, a ten, o ktorom apoštol Ján pod inšpiráciou napísal: ´svet začal existovať prostreníctvom neho´, už vysvetlil svojim žiakom to, o čom Boží proroci už veľmi dávno o ňom predpovedali mnohé, aj presné detaily.

Predpovedali, že nielenže príde Mesiáš alebo Boží Záchranca, ktorého sám Stvoriteľ špeciálne vybral na túto tak potrebnú a úžasne dôležitú úlohu, aleže bude aj Vládcom v tomto Božom nebeskom Kráľovstve, ktoré zmení celý svet na rajsku záhradu očistiac ju od všetkého zla!

Cez toto Kráľovstvo sa dokonale posvätí Božie Neporovnateľné Meno tak, že zároveň aj odhalí všetky Satanove lži aj klamstvá aj falošné náuky aj tradície démonov, aleže tiež nakoniec ho zbaví jeho moci, ktorú nezákonne získal oklamaním našich prvých rodičov Adama a Evy a ich potomstva.

Práve toto Božie nebeské Kráľovstvo raz a navždy ukončí všetky nespravodlivé, a zlé a tiež aj ničiace vojny, zároveň odstráni choroby, hlad a dokonca aj samú smrť! A preto, keď sa modlíme, aby ´prišlo jeho kráľovstvo´, prajeme si, aby sa spnili všetky tieto sľuby nášho Všemohúceho Stvoriteľa.

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,409
Celková čítanosť: 3885450x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie