Založ si blog

Najcennejšia vec v živote človeka

Každý z nás má rozdielne predstavy, že čo by mohlo byť to najcennejšie v jeho alebo v jej živote. Určite bude väčšina v súlade, že to záleží na mnohých faktoch. Pre mnohých to bude ich materiálne zabezpečenie, iní vidia zdravie to najdôležitejšie a sú aj takí, pre ktorých rodina a priatelia sú tou najcennejšou vecou!

Lenže to, čo najviac potrebuje každý z ľudí, od kolísky až po hrob, všetci potrebujeme lásku! Všetci bez rozdielu, či si to uvedomujeme alebo nie, potrebujú lásku a neustále túžia po nej. Nielen tú romantickú, ale aj lásku vo forme pravého priateľstva. V živote však existuje jeden druh lásky, ktorý prevyšuje všetky ostatné!

Je to láska, ktorú nám všetkým prejavuje náš Stvoriteľ, či si to uvedomujeme alebo nie. Už sám život je nedoceniteľným darom, bez ktorého by sme neboli nič, ani by sme si nemohli byť vedomí vecí a ľudí okolo nás! A ten sme dostali každý z nás bez toho, aby sme si ho sami žiadali a chceli získať!

Pre väčšinu ľudí je len ťažko či vôbec možné si dokázať predstaviť, žeby medzi nimi a Všemohúcim by mohlo existovať priateľské puto. Ale mnohí pevne veriaci dnes o tom vôbec nepochybyjú, pretože nielen v minulosti, ale aj dnes je možné pre nedokonalých ľudí stať sa priateľmi Stvoriteľa celého vesmíru:

´A dostal (Abrahám, lebo uveril Stvoriteľovi a počítalo sa mu to za spravodlivosť) znamenie, obriezku, ako pečať spravodlivosti z viery, ktorú mal, kým bol neobrezaný, aby bol otcom všetkých, ktorí majú vieru a sú v neobriezke, aby sa im počítala spravodlivosť, aj otcom obrezaných potomkov a bol nazvaný Jeho priateľ´!

 

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3870847x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie