Založ si blog

Snaha vedcov objaviť večný život

Zaujal ma článok na Pravde* o snahe vedca ´dosiahnuť dlhovekosť pomocou cudzej DNA´! Hovorí o americkom mikrobiológovi, ktorý si do svalov vložil ´cudziu DNA´, aby ´zabránil stárnutiu´. Nanajvýš zaujímavé!

Toto nie je jediný ani posledný pokus vedcov a výskumníkov predlžiť ľudský život, ak by to bolo možné, z ich hľadiska, pravdepodobne až donekonečna. Takéto pokusy a snahy ´inteligentných a vzdelaných´ ľudí sú za povšimnutie!

Prečo? Lebo dôkladné a usilovné štúdium vedcov v minulom storočí presvedčilo mnohých, na základe výskumu ľudského tela, ale aj z hľadiska všeobecnej viery ľudí na celom svete, ktorí si neprajú život v starobe a ešte menej smrť!

Náš život je veľmi cenná vec a väčšina ľudí si ho chráni rôznymi spôsobmi. Zdravou stravou, telesnými cvičeniami, usporiadaným životným štýlom, okrem iných osobných spôsobov. Je len smutné, že dnešný život sa stal lacným!

V snahe predlžiť si svoj život rôznymi spôsobmi zabúdajú ale na svojho Stvoriteľa, ktorého večné predsavzatie bolo a stále je, aby si človek užil zo šťastného, pokojného a večného života – jediným možným spôsobom – cestou Stvoriteľa.

Všimime si princíp, ktorý sa vzťahuje v týchto inšpirovaných biblických slovách aj na snahu predlžiť si život večne, ale spôsobom, ktorý nám ponúka Stvoriteľ života bez toho, aby sme študovali fyzické vedy a platili množstvo peňazí:

´Hej, vy všetci žízniví! Poďte k vode. A vy, ktorí nemáte peniaze! Poďte, kupujte a jedzte. Áno, poďte, kupujte víno a mlieko aj bez peňazí a bez ceny´!

*http://vat.pravda.sk/zem/clanok/421305-vedec-sa-snazi-dosiahnut-dlhovekost-pomocou-cudzej-dna/

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,409
Celková čítanosť: 3884767x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie