Založ si blog

Túžba po slobode nie je náhodná

Ktorý normálny človek si praje, aby celkom stratil vládu nad svojím životom? Nikto zo zdravých a uvažujúcich ľudí si nepraje žiť život otroka!

Toto prianie slobodne sa rozhodovať je kľúčová súčasť duševného a emocionálneho založenia stvorených bytostí, tak anjelov, ako všetkých ľudí na Zemi.

Tento nádherný dar nám umožňuje slobodne sa rozhodnúť v tom, čo urobíme alebo čo povieme, čo budete jesť, čo si oblečieme, akú prácu budeme robiť a kde a ako budeme žiť.

To znamená, že túžba po slobode nie je náhodná! Stvoriteľ Boh nám dal slobodnú vôľu ako súčasť našej bytosti, lebo vedel, že najšťastnejší budeme so slobodnou vôľou.

Zároveň s darom slobodnej vôle sme dostali schopnosť premýšľať, zvažovať záležitosti, robiť rozhodnutia a rozoznávať správne od nesprávneho.

V pravde neboli sme stvorení ani tak, aby sme konali inštinktívne ako zvieratá. Nie, je to naopak! Náš úžasný mozog bol projektovaný, aby pracoval vždy v súlade s našou slobodou voľby.

Lenže neobmedzená sloboda by znamenala v ľudskej spoločnosti hotovú anarchiu! A preto musia existovať zákony, ktoré usmerňujú ľudskú činnosť.

Stvoriteľ chce, aby slobodná vôľa bola usmerňovaná na všeobecné dobro. Jeho predsavzatím nebolo, aby sme mali absolútnu slobodu, ale relatívnu, podriadenú vláde zákona.

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3891772x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie