Založ si blog

Utajované novodobé otroctvo

Väčšina ľudí na celom svete si dnes myslí alebo verí, že otroctvo už vôbec neexistuje! Po mnohých dohovoroch, deklaráciách a zákonoch ho skutočne väčšina krajín oficiálne vyhlásila za zrušené.

Zákony väčšinu krajín na celom svete o zákaze otroctva a o jeho zrušení sú zakotvené v medzinárodných dohodách, ktoré boli prevzaté z všeobecnej deklarácie ľudských práv, ktorá v podstate znie asi takto:

´Nikto nesmie byť držaný v otroctve či nevoľníctve. Všetky formy otroctva a obchodu s otrokmi sú zakázané´!

Lenže napriek takýmto deklaráciam a zákonom otroctvo nieleže existuje, ale dokonca neuveriteľne prekvitá! Od Phnom Pénhu po Paríža, od Bombaja po Brazíliu sa odhaduje počet ľudí žijúcich v otroctve na stovky miliónov!

Jeden dopisovateľ novín v USA to vystihol takto: ´Otrok sa dá kúpiť len za púhych 50 dolárov, a preto majiteľom skutočne vôbec nezáleží na tom, ako dlho budú žiť, kým ich telá hodia do nejakej rieky´!

Na rozdiel o dohovore o otroctve z roku 1926, jedna novinárka hovorí, že ´otroci sú slabo platení robotníci v priemysle, zatiaľ čo iní boli odsúdení na sex a na ťažkú prácu vo väzniciach´!

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

autobus

Na diaľnici R1 sa prevrátil autobus, ktorý ťahala odťahová služba

06.05.2024 16:17

Prejazdný je len jeden jazdný pruh.

Maroš Žilinka

Žilinka rázne odmietol, že sa vyhol otázkam: Médiá ma neoslovili a zákon nepozná 'neformálnu debatu s opozíciou'

06.05.2024 16:13

Generálny prokurátor Maroš Žilinka sa ohradil voči článku v denníku Sme, že sa "vyhol otázkam poslancov aj médií".

Hlinkova garda, Hlinkova mládež

Na jarmoku predával drevené srdcia s heslami Hlinkovej gardy. Muža obžalovali z extrémizmu

06.05.2024 15:25

Obvinený navyše na facebooku šíril rôzne extrémistické materiály obsahujúce heslá potláčajúce ľudské práva a slobody.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,412
Celková čítanosť: 3890936x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie