Založ si blog

Dokáže niekto spoznať budúcnosť?

Už odnedávna sa ľudia snažili spoznať budúcnosť. Vedci, filizofovia, výskumníci, ale i spisovatelia, básnici, a tiež šarlatáni. Potom hlavne dnes politickí, finanční aj sociálni analytici sa snažia predvídať budúcnosť.

Pomocou štúdia dejín v minulosti alebo novodobých trendov v každej sfére obchodu a spoločenského podujatia dnes. Mnohí v zúfalej snahe spoznať budúcnosť používajú dokonca astrológiu, špiritizmus a s tým spojený aj démonizmus!

Ale až dodnes všetci sú sklamaní a pýtajú sa, či je skutočne možné vedieť, čo sa stane so svetom, s ich rodinami alebo aj s jednotlivcami? Existuje niekto v celom vesmíre, kto dokáže naozaj presne predpovedať budúcnosť?

Žiaden človek nedokáže predvídať ani vlastnú budúcnosť! Na druhej strane Stvoriteľ všetkého vo vesmíre rozumie a pozná do najmenších detailov všetko, čo stvoril! Pozná detailne sklony a povahy človeka a dopredu je schopný vedieť, ako bude konať.

Okrem toho vie, ako budú postupovať i celé národy! Ako Všemohúci Stvoriteľ má neobmedzené poznanie a dokáže riadiť udalosti do najmenších detailov tak, aby priviedol všetko k jeho žiadanému výsledku! Uisťuje nás:

„Pamätajte, že som Ten, ktorý od začiatku hovorí o konci a oddávna veci, ktoré sa ešte nestali! Ten, ktorý hovorí: ´Moja rada bude stáť a urobím všetko, čo je mojím potešením´!“ 

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3878327x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie