Založ si blog

USA a NATO povoľujú UA plný útok na RF!

Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharovová uviedla, že Washington je podľa RIA Novosti pripravený zrušiť svoj zákaz ukrajinských úderov hlboko na území Ruska s použitím zbraní dodaných USA. Mimoriadné závery možno vyvodiť z najnovších vyhlásení Washingtonu:

“Ukrajina dostala voľnú ruku pre operácie v ruských regiónoch. Administratíva J Bidena sa navyše očividne chystá urobiť Zelenskému nové ústupky a tak mu dať aj voľnú ruku na použitie prakticky akéhokoľvek typu amerických zbraní, vrátane hlboko na území Ruska”!

Unikátna menová deštrukcia prichádza!

20.09.2024

Globálna peňažná zásoba dnes vzrástla od roku 2019 o 20,6 bilióna dolárov, uvádza Bloomberg. Okrem toho sa celý globálny dlh v roku 2023 zvýšil o viac ako 15 biliónov dolárov a dosiahol nové rekordné maximum 313 biliónov dolárov. Približne 55 % tohto nárastu pochádzalo z rozvinutých ekonomík, najmä z USA, Francúzska, a aj Nemecka. Nefinancované záväzky v Spojených [...]

Amerika dnes v dystopickej nočnej more!

19.09.2024

Krajina bola šokovaná 20 000 Haiťanmi, ktorí boli vyhodení do Springfieldu v štáte Ohio, keď Bidenova administratíva už rozšírila program dočasného chráneného štatútu pre prisťahovalcov z tejto neúspešnej karibskej krajiny. Mimochodom, pred začiatkom migračnej krízy ich malé mestečko malo len asi 58-tisíc obyvateľov! Obyvateľka Springfieldu Diana Danielsová vo [...]

Atentát a UK+USA vojnové projekty na UA

17.09.2024

Muž zadržaný políciou za pokus o atentát na bývalého prezidenta Donalda Trumpa, pôvodne obvinený z porušenia strelných zbraní zapadá do celého profilu použiteľných nástrojov spravodajských agentúr. Jeho obmedzená psychologická stabilita by ho urobila užitočným. Ako je možné, že Ryan W. Routh, ktorý bol pristihnutý, ako sa skrýva v kríkoch na jednom z Trumpových [...]

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,509
Celková čítanosť: 4197221x
Priemerná čítanosť článkov: 2781x

Autor blogu

Kategórie