Bude teraz Izrael bombardovať Irán?

Triezve zhodnotenie súčasnej medzinárodnej strategickej situácie vedie k záveru, že Londýn a Washington môžu veľmi dobre prinútiť Izrael bombardovať Irán – možno aj vrátane jeho jadrových zariadení – uprostred summitu BRICS, ktorý sa uskutoční 22. až 24. októbra v ruskej Kazani.

Irán je jedným zo štyroch nových členov BRICS! Na samite BRICS sa bude rokovať o ďalšom zvyšovaní ich postavenia a o zásadnej ústrednej otázke, ako nahradiť súčasný skrachovaný dolár systém – nafúknutý nad všetky nádeje na zotavenie s viac ako 2 biliónmi dolárov derivátov!

RF : Zelenský Plán víťazstva na zabitie UA!

18.10.2024

Toľko vychvaľovaný „Plán víťazstva“, ktorý za posledných niekoľko týždňov zaviedol ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, má podľa vedúceho Zelenského asistenta Michaila Podoljaka doteraz nezverejnenú časť, ktorá zahŕňa zoznam cieľov v Rusku a zbraní potrebných na to. zasiahnuť ciele. Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharovová [...]

Veľmi podozrivá smernica Joe Bidena!

17.10.2024

Biden režim práve vydal veľmi podozrivú smernicu povoľujúcu vojenskú intervenciu vo vnútorných záležitostiach USA! Pretože ministerstvo pre vnútornú bezpečnosť označilo jednotlivcov spochybňujúcich pôvod COVID-19, účinnosť vakcín a integritu volieb ako potenciálne hrozby domáceho terorizmu. Chystá sa prevrat v Amerike? Nová smernica ministerstva obrany 5240.01 vydaná [...]

EÚ chce register majetku všetkých občanov

15.10.2024

Predseda daňového podvýboru Európskeho parlamentu navrhol vytvoriť centralizovaný register aktív, ktorý by sa používal na zaznamenávanie všetkých foriem majetku, ktoré vlastní každý občan EÚ. A nielenže by to mohlo pripraviť pôdu pre celoeurópsku daň z bohatstva, ale možno by sa to dalo použiť i ako spôsob zabrániť ľuďom v budúcnosti kupovať kryptomeny okrem [...]

Paríž, Charlie Hebdo, je suis Charlie

Zomrel novinár, ktorý prežil islamistický útok v redakcii Charlie Hebdo

20.10.2024 07:30

Bývalého správcu webu francúzskeho satirického týždenníka Charlie Hebdo našli vo štvrtok mŕtveho v hotelovej izbe v Paríži.

vojna na Ukrajine, Charkovská oblasť

ONLINE: Ukrajinské drony leteli na Moskvu, Kryvyj Rih zasiahli opakovane balistické strely

20.10.2024 07:00, aktualizované: 08:03

Vzdušný boj Ukrajiny a Ruska pokračuje. Na Moskvu a západné Rusko leteli drony, Rusi použili balistické strely na Kryvyj Rih.

Izrael, Benjamin Netanjahu

Pri útoku Izraela na severe Pásma Gazy zomrelo 73 ľudí, tvrdia Palestínčania

20.10.2024 06:05

Najmenej 73 ľudí zomrelo a desiatky ďalších sa zranili pri vzdušných útokoch Izraela v lokalite Bejt Lahíja na severe Pásma Gazy. Izrael to označil za prehnané.

Moldova Election

Moldavsko si vyberá: Európa, či Rusko? V strehu je Moskva, Kyjev i Brusel

20.10.2024 06:00

Drobná krajina vklinená medzi Rumunskom a Ukrajinou môže rozhodnúť o svojej budúcnosti na celé desaťročia a súčasne ovplyvniť priebeh vojny vo svojom bezprostrednom susedstve.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,530
Celková čítanosť: 4258370x
Priemerná čítanosť článkov: 2783x

Autor blogu

Kategórie