Založ si blog

Impérium ničí Západný civilizovaný Svet!

Mnohí sú zmätení z toho, ako sa zdanlivo „civilizovaný“ Západ dostal do súčasného stavu, v akom dnes existuje. Hoci je to pravdepodobne podhodnotené, v súčasnosti sa uvádza, že počet bezdomovcov v Amerike presahuje 650 000. Pridajte k tomu mieru drogovej závislosti a predávkovania, ktorá za posledných 20 rokov zabila státisíce ľudí a množstvo vykoľajení vlakov!

Medzi tými vlakmi a železnicami, ktoré stále existujú a prudko rastúci štátny dlh a oveľa nebezpečnejší, aj keď nediskutovaný problém finančných derivátov. K tomu by sme mohli pridať desiatky ďalších špecifík z celých Spojených štátov a Európy, ktoré všetky do príšerných detailov ilustrujú kolaps transatlantického systému!

Možno sa pýtate o ktorom “impériu” hovoríme? Je to Impérium, ktoré podľa väčšina obyvateľov sveta zaniklo už dávno, asi pred niekoškými storočiami, ale v skutočnosti sa len zmenilo z poväčšina vojenského aspeku na finančný celosvetovo! Urobilo to adoptovaním starého Benátskeho finančného systému, ktorý sa premiestnil do Londýna!

 

Sergej Lavrov: kde je Západ – tam je kríza!

26.09.2024

Minister zahraničných vecí Ruskej Federácie, Sergej Lavrov, mal v predvečer Valného zhromaždenia OSN v rozhovore pre agentúru TASS o politike vychádzajúcej zo Západu niekoľko možností: “Víťazstvo RF na A] je potrebné! Nerozumejú žiadnemu inému jazyku. Toto víťazstvo bude absolútne naše, o tom nepochybujeme! Vždy keď sa Západ angažuje ako hlavný „opravár“, [...]

Jeden klam Ameriky proti svojim ľuďom!

23.09.2024

Arizona bola jedným z mnohých štátov, o ktorých sa tvrdí, že boli po prezidentských voľbách Amerikz, v roku 2020 plné volebných podvodov. Spolu s Nevadou, Georgiaou, Michiganom, Pensylvániou a Wisconsinom, Arizona vzniesla námietky proti volebným hlasom, ktoré vyhral prezident Joe Biden, ale nakoniec bezvýsledne! Rozhodnutie Najvyššieho súdu štátu Arizony, že takmer 98 000 [...]

Veľký podvod s globálnym otepľovaním!

22.09.2024

Great Global Warming Swindle ( Veľký podvod s globálnym otepľovaním) je britský polemický dokumentárny film z roku 2007 režiséra Martina Durkina. Ten film popiera vedecký konsenzus o realite a príčinách klimatických zmien a odôvodňuje to tým, že klimatológiu ovplyvňujú finančné a politické faktory. Program bol formálne kritizovaný Ofcom (Úrad pre komunikáciu), [...]

Kamala Harrisová

Harrisová tesne vedie v predvolebnom prieskume v siedmich kľúčových štátoch

27.09.2024 23:28

Náskok Harrisovej sa vo viacerých štátoch pohybuje na hodnote štatistickej chyby, čo naznačuje, že o výsledku novembrových volieb by mohol rozhodnúť najtesnejší rozdiel.

hurikán Helene florida

Skaza a katastrofálne záplavy. Hurikán Helene spôsobil chaos vo viacerých štátoch USA, pribúdajú obete

27.09.2024 22:39, aktualizované: 23:40

Živel odstrihol od prúdu viac ako päť miliónov podnikov a domácností. V štyroch štátoch hlásia už najmenej 40 mŕtvych.

pellegrini, pavel

Pellegrini a Pavel odhalili v americkej Iowe orloj venovaný tamojším Slovákom a Čechom

27.09.2024 21:50

Obaja prezidenti sem prišli z Valného zhromaždenia OSN v New Yorku.

Detvianska výšivka vyšívaná krivou ihlou

Výšivka krivou ihlou z Detvy i gubárstvo. Do zoznamu nehmotného kultúrneho dedičstva Slovenska pribudli nové prvky

27.09.2024 19:40

Osvedčenia o zápise v divadle Slovenského ľudového umeleckého kolektívu (SĽUK) odovzdal štátny tajomník Ministerstva kultúry Maruška.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,514
Celková čítanosť: 4211906x
Priemerná čítanosť článkov: 2782x

Autor blogu

Kategórie