Založ si blog

Najhoršie zverstvo sveta bolo potvrdené!

Odhady Svetovej zdravotníckej organizácie potvrdili 763 740 140 prípadov CO-19, vrátane 6 908 554 úmrtí k 19. aprílu 2023. No to nezahŕňa ďalšie zložky nadmernej úmrtnosti počas krízy COVID, ktorú dokumentujú mnohí v západných krajinách, pre ktoré vedci a zdá sa, že rôzne vlády nevedia, čo je príčinným činiteľom, a zdá sa, že žiadna vláda to nechce vyšetrovať… Hoci väčšina bude súkromne súhlasiť, že tieto úmrtia tiež nejakým spôsobom súvisia s politikou „verejného zdravia“ COVID-19. 

Patria sem úmrtia v dôsledku zablokovania (hladomor, a tiež samovražda, násilie, zneužívanie alkoholu, a drog), dlhého obdobia CO19, úmrtia spôsobené očkovaním, nedostatočná lekárska starostlivosť v súvislosti s rakovinou, aj inými chorobami atď. Celkovo možno povedať, že odhad celkového počtu úmrtí v dôsledku krízy COVID je pravdepodobne okolo desať miliónov ľudí alebo viac. Desať miliónov ľudí je veľmi vysoké číslo!

Riaditeľka tajnej služby USA už odstúpila!

26.07.2024

Riaditeľka americkej tajnej služby Kimberly Cheatle odstúpila jeden deň po spornom stretnutí so zákonodarcami Snemovne reprezentantov o bezpečnostných zlyhaniach, a ktoré uľahčili pokus o atentát na Donalda Trumpa z 13. júla,uvádzajú NBC i ABC News. A jej rezignácia prichádza po pondelkovom grilovaní medzi dvoma stranami, pričom mnohí republikáni a najmenej jeden [...]

Rozum a pravdu vytratilo štátnictvo USA

24.07.2024

Tento týždeň sa v USA začal dnešným predstavením vypočutia Kongresového výboru na tému „Dohľad nad tajnou službou USA, a aj pokus o atentát na prezidenta Donalda J. Trumpa“, v ktorom sa neobjavila takmer žiadna informácia o incidente z 13. júla 2024! Šéfka americkej tajnej služby Kimberly Cheatle neodpovedala! Väčšina predstaviteľov sa po deviatich dňoch od pokusu o [...]

Koniec ľudstva – nukleárne či digitálne!

22.07.2024

Okrem jadrovej vojny je digitálna revolúcia najväčšou katastrofou ľudstva, P. Craig Roberts písal, že od začiatku mu bolo jasné, že digitálna revolúcia bola pripravovanou obrovskou katastrofou. Lebo digitálna revolúcia je celoplošná katastrofa. Nielenže dáva vláde možnosť zaviesť tyraniu, ktorá už presahuje predstavivosť Georgea Orwellsa, ale podrobuje všetky [...]

police, polícia USA

V Texase zadržali lídrov mexického drogového kartelu Sinaloa

26.07.2024 07:45

Kartel Sinaloa patrí k najnásilnejším a najvplyvnejším organizáciám na obchod s drogami na svete. Obchodujú aj so smrtiacim fentanylom.

Netanjahu, Harrisová

Nebudem mlčať. Nastal čas na prímerie v Gaze, povedala Harrisová Netanjahuovi

26.07.2024 07:22

Viceprezidentka USA Harrisová vyjadrila izraelskému premiérovi Netanjahuovi "vážne obavy" o humanitárnu situáciu v Gaze.

Biden, Netanjahu

Biden v Bielom dome prijal Netanjahua. Zdôraznil potrebu ochrany civilných životov a prísunu pomoci

26.07.2024 06:36

Vzťahy medzi Bidenom a Netanjahuom sú napäté už niekoľko mesiacov v súvislosti s izraelskou vojenskou ofenzívou v Gaze.

vojna na Ukrajine, športovci

ONLINE: Kyjev chce vymieňať kolaborantov za zajatých Ukrajincov

26.07.2024 06:00, aktualizované: 08:00

Od začiatku rozsiahlej ruskej invázie v roku 2022 začala tajná služba SBU vyše 7400 trestných konaní súvisiacich s kolaboráciou a pomocou Rusku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,470
Celková čítanosť: 4067441x
Priemerná čítanosť článkov: 2767x

Autor blogu

Kategórie