Založ si blog

V Anglicku začínajú predávať jedlý hmyz!

Britské supermarkety začínajú do predajného sortimentu zavádzať jedlý hmyz ako súčasť celoeurópskej kampane, ktorá má pomôcť chudobným rodinám prežiť krízu životných nákladov a nadchádzajúci globálny nedostatok potravín celosvetovo! 

Bill Gates a kolegovia zo Svetového ekonomického fóra (WEF) už dlho vyhlasujú, že ľudstvo bude čoskoro jesť hmyz, chrobáky a cvrčky, pretože tradičné zdroje výživy, vrátane hovädzieho a kuracieho mäsa, sa považujú za príliš uhlíkovo náročné pre naplnenie cieľov Agendy 2030!

Teraz sa zdá, že svetová elita presvedčila veľké európske supermarkety, vrátane populárneho britského reťazca ALDI, aby predávali hmyz masám spotrebiteľov v EÚ. Britský poslanec Jim Fergusson k téme publikoval na sociálnej sieti X (Twitter) nasledovný status s pripojeným videom:

Upozornenie: Bill Gates a jeho globalistickí paraziti WEF už presvedčili ALDI, aby predával hmyz masám ľudí. Globalistickí paraziti pokračujú v dehumanizácii ľudstva v snahe urobiť z más roľníkov zológov, zatiaľ čo oni konajú ako naši vládcovia a živia ľudstvo hmyzom!

Bude jadrová doktrína Ruska pre mier?

28.09.2024

Ruskom navrhovaná nová jadrová doktrína, ktorú včera predstavil prezident Vladimir Putin, je ale zameraná priamo na prevládajúcu fantáziu „anglosféry“, že môžu použiť jadrové vydieranie proti Rusku, čím by boli rakety stále bližšie k dosahu Moskvy, ale nepredstavovali žiadne riziko pre Londýn alebo Washington! Moskva v tejto fantázii má hrať spolu s naratívom, že [...]

Sergej Lavrov: kde je Západ – tam je kríza!

26.09.2024

Minister zahraničných vecí Ruskej Federácie, Sergej Lavrov, mal v predvečer Valného zhromaždenia OSN v rozhovore pre agentúru TASS o politike vychádzajúcej zo Západu niekoľko možností: “Víťazstvo RF na A] je potrebné! Nerozumejú žiadnemu inému jazyku. Toto víťazstvo bude absolútne naše, o tom nepochybujeme! Vždy keď sa Západ angažuje ako hlavný „opravár“, [...]

Impérium ničí Západný civilizovaný Svet!

24.09.2024

Mnohí sú zmätení z toho, ako sa zdanlivo „civilizovaný“ Západ dostal do súčasného stavu, v akom dnes existuje. Hoci je to pravdepodobne podhodnotené, v súčasnosti sa uvádza, že počet bezdomovcov v Amerike presahuje 650 000. Pridajte k tomu mieru drogovej závislosti a predávkovania, ktorá za posledných 20 rokov zabila státisíce ľudí a množstvo vykoľajení vlakov! Medzi [...]

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Zelenskyj: Vysvetlili sme Amerike každý bod Plánu víťazstva. Verí, že ho v USA pochopili

28.09.2024 07:00, aktualizované: 09:45

"Pre Ukrajinu je dôležité, aby Amerika priamo pochopila Ukrajinu. A tak to aj je," povedal Zelenskyj po návšteve USA s Plánom víťazstva.

Kríza na Blízkom východe otriasa aj ratingom Izraela, Moody's mu ho zhoršila o dva stupne

28.09.2024 06:21

Medzinárodná ratingová agentúra Moody's zhoršila hodnotenie úverovej spoľahlivosti Izraela o dva stupne na známku Baa1.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,515
Celková čítanosť: 4212515x
Priemerná čítanosť článkov: 2781x

Autor blogu

Kategórie