Založ si blog

Demokratizácia medzinárodných vzťahov!

Pokrytectvo a bezradnosť takzvaného Západu v téme „demokracie“ je taká hlboká, že tieto takzvané samozvané bašty tejto cnosti neústupne vystupujú proti demokratizácii medzinárodných vzťahov, ktorá sa zrýchľuje na celom svete!

Lebo akýkoľvek odpor voči izraelskej politike je reflexívne označený za antisemitský. Národom, ktoré vyšetrujú zahraničné financovanie farebných revolúcií, hrozia sankcie. Rozhodnutia Bezpečnostnej rady OSN a príkazy Svetového súdu sa interpretujú ako „nezáväzné“. 

Americký Kongres zvažuje sankcie proti Medzinárodnému trestnému súdu na základe toho, že ak môžu byť obvinení Izraelčania, môžu byť obvinení aj Američania. Predseda Snemovne reprezentantov požadoval, aby Biely dom využil všetky dostupné nástroje zabrániť takýmto ohavnostiam?!

Prichádza vojenská branná povinnosť?

17.06.2024

Snemovňa reprezentantov v piatok schválila svoju verziu ročného zákona o obrannej politike, čím v skutočnosti schválila zákon o povolení národnej obrany (NDAA) vo výške 883,7 miliardy dolárov, aby sa posunul vpred v hlasovaní v pomere 217 ku 199, ktoré do značnej miery padlo podľa straníckych línií. Proti sa postavili len traja republikáni. Ale medzi najzaujímavejšie [...]

J. Biden a V. Zelensky podpísali dohodu!

16.06.2024

Prezidenti Joe Biden, a Volodymyr Zelenskyj, už podpísali vo štvrtok prelomovú 10-ročnú bezpečnostnú dohodu medzi Washingtonom a Kyjevom, v deň, ktorý ukrajinský líder nazval historickým dňom v boji proti ruskej invázii. USA poskytnú Ukrajine počas nasledujúceho desaťročia celý rad vojenskej pomoci, aj výcviku, zatiaľ čo Zelenskij povedal, že to bude slúžiť ako most [...]

RF diplomat – NATO pripravuje stret s RF!

14.06.2024

NATO zjavne dnes už pripravuje stret s Ruskom, vrátane jadrových zbraní, povedal pre Izvestija, námestník ruského ministra zahraničných vecí, Alexander Gruško, podľa série správ agentúry TASS: “Všetko, čo dnes NATO v tejto oblasti robí, otvorene povedané, je prípravou aliancie na možný vojenský konflikt s Ruskom,“ povedal. „A cvičenia, ktoré sa konajú, [...]

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do palácu odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 07:00

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,443
Celková čítanosť: 3982828x
Priemerná čítanosť článkov: 2760x

Autor blogu

Kategórie