Založ si blog

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie!

V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza minulotýždňové rozhodnutie, keď štátny dlh vo výške už 34 biliónov dolárov rýchlo smeruje do väčších problémov, s militarizáciou ekonomiky i politického diskurzu, vhodenie ďalšej splátky vojenského vybavenia vo výške 95 miliárd dolárov do koša!

Duševné choroby explodujúce na západe!

18.05.2024

Masové duševné choroby už explodujúce v západnej civilizácii, ako transgenderizmus, klimatický kultizmus, ale aj mnohé ďalšie! Západná civilizácia je čoraz viac definovaná masovými duševnými chorobami, ktoré v súčasnosti šíria celou spoločnosťou. Niektorí ľudia veria, že potrebujú odrezať svoje pohlavné orgány, aby boli „normálni“, a iní si myslia, že [...]

Atentát na Fica má ozvenu celosvetovo!

17.05.2024

Prečo atentát na slovenského premiéra Roberta Fica bude mať ohlasy po celom svete? Na jednej strane proeurópsky intervencionalizmus, silné protikorupčné mantinely, ale i slobodná tlač, na druhej strane nacionalizmus, antiimigrácia a médiá sa stavajú ako nepriateľ. Uprostred chaosu by mohlo prísť ponaučenie pre niekoľkých ďalších svetových lídrov. Predstavitelia [...]

RF a Čína sa usilujú o lepšiu demokraciu! 

16.05.2024

Dezignovaný ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov už vystúpil 14. mája na plenárnom zasadnutí Rady federácie v rámci ratifikačného procesu pre seba, a aj ďalších nominantov prezidenta Putina do jeho nového kabinetu. Podľa agentúry TASS Lavrov senátorom povedal, že RF a Čína chcú byť v čele nastolenia skutočne demokratického svetového poriadku, zatiaľ čo [...]

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani, aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

múzeum, Krupina

Mučiace nástroje lákajú masy ľudí. Procesy s bosorkami približujú v meste, v ktorom ich upálili desiatky

18.05.2024 06:00

Klietka, v ktorej upaľovali čarodejnice, dereš, drevený kôň a španielska čižma pribudli k lomihnátu či radlíku, teda k náčiniu používanom pri vyšetrovaniach stredovekými inkvizítormi v Krupine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,423
Celková čítanosť: 3917946x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie