Založ si blog

Ako celkom zničiť život jedného človeka!

Jedno z največšieho zla našej doby je nahradenie spravodlivosti skupiny v prospech individuálnej spravodlivosti. No v skutočnosti slovo „spravodlivosť“ naozaj nepotrebuje žiadny modifikátor! Spravodlivosť je vždy individuálna. Sociálna spravodlivosť sama o sebe podkopáva pojem individuálnej spravodlivosti.

Ak sa ti stalo niečo na osobnej úrovni, mal by si mať spravodlivosť, pretože ty si bol poškodený. Ak sme ublížili niekomu inému, spravodlivosť by mala prísť pre nás, pretože sme ublížili niekomu inému. No máme tendenciu vo veľmi veľkej, rôznorodej spoločnosti so znárodnenými médiami meniť všetko na referendum o skupinách vo všeobecnosti!

To má ale nebezpečné dôsledky pre širokú škálu ľudí, ale zároveň aj pre širokú škálu skupín. Tento týždeň je to bývalý hráč Buffalo Bills, menom Matt Araiza. Minulý rok v auguste, len niekoľko dní po tom, čo tím Buffalo Bills už označili Matta Araizu za svojho začínajúceho hráča, mu zmenili a zničili život na peklo cez horespomenutú skupinovú spravodlivosť.

TV Yahoo Sports oznámilo, že nováčik bol predmetom občianskeho súdneho sporu, ale v ktorom sa uvádzalo, že on a dvaja futbaloví spoluhráči zo štátu San Diego sa podieľali na skupinovom znásilnení opitého 17-ročného dievčaťa. Lenže polícia v San Diegu strávila prípadom takmer 10 mesiacov, kým ho postúpila DA bez odporúčania na trestné stíhanie.

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3862992x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie