Založ si blog

Temná zima pre USA sa ešte len začala!

Pripravte sa na roky ekonomického kolapsu, zmanipulovaných volieb, cenzúry a tiež vládnej tyranie! Po včerajších voľbách v polovici volebného obdobia je jedinou dobrou správou to, že už v podstate pozastavili niektoré prvky agendy demokratov úplného zničenia prevzatím kontroly nad snemovňou!

Ako to v súčasnosti Republikáni predpokladajú, ale zatiaľ to ešte nie je overené. Toto samo osebe len pozastaví legislatívny a výkonný monopol demokratov nad Spojenými Štátmi Ameriky a tak dáva Američanom trochu priestoru na dýchanie, aby sa pokúsili prispôsobiť znepokojujúcej realite toho, čo príde ďalej!

Ale tu začínajú zlé správy, pretože to, čo príde pre Ameriku ďalej, bude niekoľkoročná temná zima ekonomického kolapsu, potravinovej inflácie, cenzúry, tyranie, i globálnej vojny i ďalších zmanipulovaných volieb! Zatiaľ čo tí, čo tvrdia, že biele klobúky prídu zachrániť všetkých, zostali lietať vo vetre!

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3863272x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie