Založ si blog

Putin – Rusko odolá nepriateľstvu Západu!

‚Mali si uvedomiť, že prehrajú od samého začiatku našej špeciálnej vojenskej operácie, pretože táto operácia znamená tiež začiatok radikálneho rozpadu svetového poriadku v štýle Spojených Štátov Amerických! To je začiatok prechodu od liberálno-globalistického amerického egocentrizmu k skutočne multipolárnemu svetu založenému na absolútne medzinárodnom práve a skutočnej suverenite národov! 

Tento proces nemožno zastaviť. Beh dejín je neúprosný a pokusy kolektívneho Západu vnútiť zvyšku sveta svoj nový svetový poriadok sú odsúdené na zánik! Vládnuce triedy západných krajín, ktoré sú svojou povahou nadnárodné a globalistické, si uvedomili, že ich politika je čoraz viac odtrhnutá od reality, zdravého rozumu a pravdy, a uchyľujú sa k despotickým metódam!

Západ, ktorý kedysi deklaroval také princípy demokracie, ako je sloboda prejavu, ale i pluralita a rešpekt k odlišným názorom, sa teraz zvrhol v pravý opak: totalitarizmus. To zahŕňa cenzúru, zákazy médií, ale aj svojvoľné zaobchádzanie s novinármi a verejnými činiteľmi. Už sme veľa počuli o tom, že Západ ale chce s nami bojovať do posledného Ukrajinca! 

Pre ukrajinský národ je to tragédia, ale zdá sa, že tam to všetko vo svete smeruje. No každý by mal vedieť, že vo všeobecnosti sme ešte asi nič vážne nezačali. Neodmietame mierový rozhovor! Ale tí, čo ho odmietajú, by mali vedieť, že čím dlhšie to potrvá, tým ťažšie sa im bude s nami vyjednávať. Rozpútali vojnu, uvalili sankcie. Za normálnych okolností by to nedosiahli‘!

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3855312x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie