Založ si blog

Fauci – pravidlá COVIDu sa neskončili!

Anthony Fauci, riaditeľ Národného ústavu pre alergiu a infekčné choroby varuje pred novým variantom COVIDu-19, variant BA.2, a tiež naznačil, že blokády môžu byť opäť nastolené. Fauci pre CNN povedal, že Spojené Štáty Americké sa možno budú musieť ‚otočiť a vrátiť sa k akémukoľvek stupňu zmierňovania, ktorý je úmerný aktuálnej situácii’!

Medzitým Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb varujú, že ak bude vyhlásený koniec pandémie, agentúra stratí ďalšie právomoci, ktoré získala už v rámci núdzového stavu v oblasti verejného zdravia. To zahŕňa jeho súčasné právomoci čerpať finančné rezervy a vyhýbať sa bežným požiadavkám podľa zákona prenosnosti zodpovednosti a zdravotného poistenia.

Lenže v ďalších, v skutočnosti veľmi úzko s pandémiou spojených správach sa objavujú protichodné informáciei o stave rusko-ukrajinskej vojny! Lebo názory o situácii sa nielen menia, ale sú i protichodné! Menia sa od možného prímeria medzi Ruskom a Ukrajinou, cez príkazy na atentáty vodcov až po údajné riziko prevratu vlády v Ruskej Federácii!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3867097x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie