Založ si blog

Malthusianská genocída sveta sa stupňuje!

Šialenstvo už nie je skryté. Všade mimo Ázie a chudobných, ale i neindustrializovaných krajinách, je nemožné nerozpoznať, že dnes vždy viac žijeme v temnej dobe, v ktorej sa deťom hovorí, že môžu užívať drogy ničiace myseľ a zmeniť pohlavie, ak to vyhovuje ich zmanipulovanej predstave, a tým je im odopretý akýkoľvek zmysel pre budúcnosť ako produktívnych a šťastných ľudských bytostí. 

Ekonomiky zdrvené falošnou vedou, ktorá je šírená ako antropogénna zmena klímy, a vznikajúcou hyperinflačnou explóziou v západnom finančnom systéme, ako aj tým, že sa nedokáže zvládnuť ochorenie COVID19. Napriek ukončeniu vojny v Afganistane, USA-UK vojensko-priemyselný komplex, ich finančníci z Wall Street i Londýna otvorene plánujú nové vojny proti superveľmociam Ruska a Číne!

Riaditeľka tajnej služby USA už odstúpila!

26.07.2024

Riaditeľka americkej tajnej služby Kimberly Cheatle odstúpila jeden deň po spornom stretnutí so zákonodarcami Snemovne reprezentantov o bezpečnostných zlyhaniach, a ktoré uľahčili pokus o atentát na Donalda Trumpa z 13. júla,uvádzajú NBC i ABC News. A jej rezignácia prichádza po pondelkovom grilovaní medzi dvoma stranami, pričom mnohí republikáni a najmenej jeden [...]

Rozum a pravdu vytratilo štátnictvo USA

24.07.2024

Tento týždeň sa v USA začal dnešným predstavením vypočutia Kongresového výboru na tému „Dohľad nad tajnou službou USA, a aj pokus o atentát na prezidenta Donalda J. Trumpa“, v ktorom sa neobjavila takmer žiadna informácia o incidente z 13. júla 2024! Šéfka americkej tajnej služby Kimberly Cheatle neodpovedala! Väčšina predstaviteľov sa po deviatich dňoch od pokusu o [...]

Koniec ľudstva – nukleárne či digitálne!

22.07.2024

Okrem jadrovej vojny je digitálna revolúcia najväčšou katastrofou ľudstva, P. Craig Roberts písal, že od začiatku mu bolo jasné, že digitálna revolúcia bola pripravovanou obrovskou katastrofou. Lebo digitálna revolúcia je celoplošná katastrofa. Nielenže dáva vláde možnosť zaviesť tyraniu, ktorá už presahuje predstavivosť Georgea Orwellsa, ale podrobuje všetky [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,470
Celková čítanosť: 4069593x
Priemerná čítanosť článkov: 2768x

Autor blogu

Kategórie