Založ si blog

Právnik Hillary Klintonovej obvinený!

Súkromného právnika s prepojením na demokratov a aj Hillary Klintonovú vo štvrtok obžaloval osobitný poradca ministerstva spravodlivosti John Durham, z obvinení, že on v roku 2016 nepravdivo uviedol a klamal FBI, ktoré vyšetrovalo pôvod ruskej sondy.

Advokát H. K. Michael Sussmann sa v septembri 2016 stretol s vtedajším generálnym poradcom FBI, aby mu podľa 27-stranového obvinenia poskytol informácie, ktoré mohli naznačiť skrytý komunikačný kanál medzi administráciou Trumpa a bankou v Rusku.

Sussmann povedal, že obvinenia neposkytuje v mene žiadneho klienta. V obžalobe sa však uvádza, že ‚Sussmann zhromaždil a oznámil obvinenia FBI v mene najmenej dvoch klientov, amerického technologického manažéra a prezidentskej kampane Klintonovej’!

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

Biden ruší študentský dlh pre 277 000!

13.04.2024

Prezident US v piatok oznámil, že zruší federálny študentský dlh viac ako 277 000 Američanom, čo sa rovná približne 7,4 miliardy dolárov. No to by ale zvýšilo celkovú sumu, ktorá sa už aj tak považuje za klasické kupovanie hlasov pred novembrovými prezidentskými voľbami, na viac ako 153 miliárd dolárov, čiže odpustenie dlhu 4,3 milióna ľudí! Začiatkom týždňa J. [...]

Cena ropy RF ponížila Bidenovú vládu!

12.04.2024

V najnovšom ponížení pre Bidenovu administratívu sa ruská ropa dnes všade predáva nad cenovým stropom G7! A koncom roka 2022, keď západné demokracie bombasticky predstavili divadelné sankcie proti Putinovi, ktoré obmedzili cenu, za ktorú bol povolený dovoz ruskej ropy na maximálne 60 dolárov, povedali sme, že ide o jednu z najväčších frašiek v modernej histórii! A to [...]

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,398
Celková čítanosť: 3847213x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie