Založ si blog

Obrovské protesty proti CO19 pasom!

Masové protesty sa uskutočnili 24. júla 2021 v Austrálii, Veľkej Británii, Francúzsku, Taliansku, avšak nie proti rastúcemu nebezpečenstvu vojny, ani proti ekonomickému kolapsu, ktorý zachvátil západný svet, ale skôr proti úsiliu použiť v týchto krajinách cestovné pasy COVID19 alebo ‚zdravotné preukazy‘ rôznych typov! 

Vo Veľkej Británii už oslovila bývalá ošetrovateľka anti-vaxxer veľkú skupinu ľudí i na Trafalgarskom námestí, a porovnala tých, ktorí dávali injekcie nacistickým lekárom, a povedala: ‚Spýtajte sa ich, čo to obsahuje. Opýtajte sa, získajte ich mená, pošlite ich emailom … so skupinou právnikov to zhromažďujeme’!

Pri norimberských procesoch sa lekári, ale i zdravotné sestry postavili pred súd a boli obesené! Premiér UK Boris Johnson vyhlásil deň slobody na 19. júla, zrušením všetkých obmedzení blokovania, s výnimkou uvalenia nútenej karantény pre ľudí, u ktorých sa zistilo, že boli v kontakte s niekým, kto mal pozitívny test. 

To podľa správ už viedlo k 1,7 miliónu ľudí k nútenej karanténe. Demonštrácie sú však zamerané na B. Johnsonove plány zaviesť očkovacie pasy potrebné na vstup do nočných klubov i na iné miesta. Zatiaľ čo demonštrácie Spojeného kráľovstva v Londýne i Leeds boli väčšinou pokojné, demonštrácie vo Francúzsku a Austrálii neboli!

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,400
Celková čítanosť: 3850372x
Priemerná čítanosť článkov: 2750x

Autor blogu

Kategórie