Založ si blog

Biely Dom priznal cenzúru Facebooku!

Predtým sa diskutovalo o rozsiahlych programoch cenzúry udržiavaných spoločnosťou Big Tech, vrátane spoločností ako Twitter a Facebook, ktoré sa stavali na stranu veľkých kontroverzií od identifikácie pohlavia cez volebné podvody až po Covid-19. 

Práve tento vzostup podnikových cenzorov sa v kombinácii s výrazne pro-bidenskými médiami a ich vládnymi podporovateľmi vytvoril pre strach z de facto štátnych médií, ktoré riadia informácie skôr kvôli zdieľanej ideológii viac ako štátnemu nátlaku! 

Táto obava sa ale zväčšila požiadavkami demokratických vodcov na zvýšenie cenzúry vrátane cenzúry politických prejavov a teraz sa hovorí o tom, že Bidenova administratíva bežne nahlasuje materiál, ktorý má byť cenzurovaný spoločnosťou Facebook a Twitter.

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,400
Celková čítanosť: 3852181x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie