Založ si blog

Noví misionári v USA – z domu do domu!

Zakrátko americkí občania so špeciálnou úlohou nahradia svedkov Jehovových a budú ignorovať nápisy na dverách američanov s nápisom ‘my si neprajeme žiadne návštevy’! Odhalené dokumenty o klepaní na dvere policajných američanov s vakcínamy informujú o novej iniciatíve!

Že Bidenova súčasná administratíva rozširuje svoj plán rozposlať vlastných ‚misionárov‘ klepajúcich po celej Amerike, aby takto šírili ‚povedomie o očkovaní‘ (a sledovali, kto už je zaočkovaný a kto nie), a takýmto spôsobom zhromažďovať informácie pre všetky tie farmaceutické spoločnosti FEMA koordinované Bielym domom!

 

 

Prichádza vojenská branná povinnosť?

17.06.2024

Snemovňa reprezentantov v piatok schválila svoju verziu ročného zákona o obrannej politike, čím v skutočnosti schválila zákon o povolení národnej obrany (NDAA) vo výške 883,7 miliardy dolárov, aby sa posunul vpred v hlasovaní v pomere 217 ku 199, ktoré do značnej miery padlo podľa straníckych línií. Proti sa postavili len traja republikáni. Ale medzi najzaujímavejšie [...]

J. Biden a V. Zelensky podpísali dohodu!

16.06.2024

Prezidenti Joe Biden, a Volodymyr Zelenskyj, už podpísali vo štvrtok prelomovú 10-ročnú bezpečnostnú dohodu medzi Washingtonom a Kyjevom, v deň, ktorý ukrajinský líder nazval historickým dňom v boji proti ruskej invázii. USA poskytnú Ukrajine počas nasledujúceho desaťročia celý rad vojenskej pomoci, aj výcviku, zatiaľ čo Zelenskij povedal, že to bude slúžiť ako most [...]

RF diplomat – NATO pripravuje stret s RF!

14.06.2024

NATO zjavne dnes už pripravuje stret s Ruskom, vrátane jadrových zbraní, povedal pre Izvestija, námestník ruského ministra zahraničných vecí, Alexander Gruško, podľa série správ agentúry TASS: “Všetko, čo dnes NATO v tejto oblasti robí, otvorene povedané, je prípravou aliancie na možný vojenský konflikt s Ruskom,“ povedal. „A cvičenia, ktoré sa konajú, [...]

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

grécko, Mosley

V Grécku našli ďalšieho mŕtveho turistu, po troch nezvestných pátrajú

17.06.2024 11:37

Je to najnovší prípad z ostatnej série zmiznutí a úmrtí turistov na gréckych ostrovoch. Niektorí, ak nie všetci, sa vydali na turistiku v horúčavách.

Ruský tank, vojna na Ukrajine, Belgorodská oblasť

Pritvrdíme, krviprelievanie bude pokračovať, ak Západ neprijme Putinove podmienky, hrozí šéf ruskej tajnej služby

17.06.2024 11:35

Je absurdné, aby sa Putin, ktorý naplánoval, pripravil a uskutočnil najväčšiu ozbrojenú agresiu od druhej svetovej vojny, prezentoval ako mierotvorca, oznámila Ukrajina.

Benny Ganc

Izraelský premiér Netanjahu rozpúšťa vojnový kabinet

17.06.2024 10:58, aktualizované: 11:13

O rozpustení vojnového kabinetu informujú tiež izraelské médiá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,443
Celková čítanosť: 3983755x
Priemerná čítanosť článkov: 2761x

Autor blogu

Kategórie