Založ si blog

Fázy spolupráce ľudí s vakcínami – 2

Momentálne ľudstvvo, hlavne USA, sa nachádza vo fáze 3, no posledná fáza spočíva v zatknutí tých, ktorí odmietajú injekcie proteínu s obsahom spiku, a bude sa to robiť od domu k domu.S novými informáciami poskytnutými kontaktom z federálnej vlády autor bol schopný ďalej spresniť hierarchiu eskalácie dodržiavania očkovacích látok, ale ktorú presne sleduje Bidenov/Obamov režim. Táto eskalácia má päť odlišných fáz, z ktorých 3 boli spomenuté minule:

Fáza 4 – Trestné pokuty alebo väzenie (vládny sektor) – Tá fáza sa začne potom, ako falošné spravodajské médiá obvinia tých, ktorí nie sú vakcínovaní, z pokračujúcich prepuknutí spike proteínov, ktoré zabíjajú ľudí. V niektorých jurisdikciách budú prijaté i zákony, ktoré budú vyžadovať neustále vakcíny a ďalšie posilňovacie dávky. Každý, kto odmietne vyhovieť, bude pokutovaný alebo uväznený. Môžete očakávať, že tento tlak bude mať modrý stav.

Fáza 5) – Kinetika (vojenský sektor) – otvorená biologická a kinetická vojna proti hlavne americkému ľudu, ktorú vedie ‚prebudená‘ armáda proti občanom. Táto fáza sa uskutoční po tom, ako štát zameraný na vakcíny v spolupráci s režimom Bidena/Obamu zinscenuje možnosť viniť USA majiteľov zbraní. Len čo sa táto udalosť uskutoční, Biden spolu s demokratmi vyzvú americkú armádu proti občanom na vykonanie celonárodnej konfiškácie zbraní!

Ako už vysvetlill vládny predstaviteľ, Bidenovmu režimu, bolo nariadené dosiahnuť 70% zaočkovanosti dospelých v USA bez ohľadu na to, čo to znamená. Útok pod falošnou vlajkou, ktorý vyvinul hlboký štát USA, bude slúžiť na poskytnutie príbehu o ‚morálnom ospravedlnení’, ktorý by porušil akýkoľvek posledný kúsok občianskych práv, ľudských práv alebo lekárskej etiky! Vyľudnenie bude žiadaný koniec tohoto hanebného plánu!

J. Biden a V. Zelensky podpísali dohodu!

16.06.2024

Prezidenti Joe Biden, a Volodymyr Zelenskyj, už podpísali vo štvrtok prelomovú 10-ročnú bezpečnostnú dohodu medzi Washingtonom a Kyjevom, v deň, ktorý ukrajinský líder nazval historickým dňom v boji proti ruskej invázii. USA poskytnú Ukrajine počas nasledujúceho desaťročia celý rad vojenskej pomoci, aj výcviku, zatiaľ čo Zelenskij povedal, že to bude slúžiť ako most [...]

RF diplomat – NATO pripravuje stret s RF!

14.06.2024

NATO zjavne dnes už pripravuje stret s Ruskom, vrátane jadrových zbraní, povedal pre Izvestija, námestník ruského ministra zahraničných vecí, Alexander Gruško, podľa série správ agentúry TASS: “Všetko, čo dnes NATO v tejto oblasti robí, otvorene povedané, je prípravou aliancie na možný vojenský konflikt s Ruskom,“ povedal. „A cvičenia, ktoré sa konajú, [...]

Uhlíkové kredity ako staroveké odpustky!

13.06.2024

Uhlíkové kredity sú najväčším podvodom od čias odpustkov – ako sa môžete vyhnúť tomu, aby ste boli oklamaní? V stredoveku katolícka cirkev presvedčila obyčajných ľudí, aby si kúpili odpustky na zmiernenie svojich hriechov. A zarobili pri tom celé majetky! Podobne dnes naši vládcovia – mainstreamové médiá, centrálni bankári, a aj ich politickí spojenci – pracujú [...]

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 07:57

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,442
Celková čítanosť: 3980494x
Priemerná čítanosť článkov: 2760x

Autor blogu

Kategórie