Založ si blog

Nebezpečná vlna cenzúry v Amerike!

Vylúčenie podplukovníka Matthewa Lohmeiera z amerických vesmírnych síl tento mesiac po tom, čo verejne vyhlásil, že je proti marxizmu a tiež teórii kritických rás, je súčasťou širšej a nebezpečnejšej novej vlny cenzúry, ktorá v súčasnosti už vrcholí, tvrdí ústavný odborník Alan Dershowitz.

V rozhovore pre televíziu Epoch TV ‚Crossroads‘  Dershowitz, bývalý profesor právnickej školy na Harvarde, vyjadril znepokojenie, s odvolaním M. Lohmeiera, ako aj nad inými incidentmi, ako je odstránenie bývalého prezidenta D. Trumpa z Twitteru, Facebooku a ďalších platforiem Big Techu!

Pri vysvetľovaní prepustenia Lohmeiera ministerstvo uviedlo, že Lohmeier urobil verejné komentáre považované za partizánsku politickú aktivitu! M. Lohmeier v podcaste varoval pred šírením marxistickej ideológie v armáde, aj škodlivými dôsledkami agendy ministra obrany Lloyda Austina!

Kritická teória rasy, ktorá má korene v marxizme, bola v posledných rokoch v USA až silno propagovaná na akademickej pôde, v zábavnom priemysle, vo vláde, na školách a aj na pracoviskách. Po nástupe krajne ľavicových skupín ako Antifa a Black Lives Matter sa do popredia dostala nová dôležitosť rasy!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:17

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07, aktualizované: 12:33

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3865134x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie