Založ si blog

Úžasne velikánsky skok do minulosti!

LaRouche z EIR odhaľuje takzvanú ‚Zelenú novú dohodu‘ ako iniciatívu EÚ! EIR vydala túto osobitnú správu, aby už varovala pred extrémnym nebezpečenstvom pre ľudstvo, ktoré predstavuje ‚Zelená nová dohoda‘, ktorú vodcovia Svetového ekonomického fóra nazývajú aj menom ‚Veľký Reset‘! 

Takíto organizátori sú už riadení i britským princom Charlesom, bývalým šéfom Bank of England Markom Carneym, sirom Michaelom Bloombergom a aj L. Finkom, generálnym riaditeľom, ktorých celkový rozpočet je dnes ale minimum 8 miliárd dolárov vo Wealth Management Fund BlackRock. 

Tento plán sa už implementuje po celom svete, a ktorým sa ale už poberá smerovanie národných ekonomík od suverénnych vlád, využíva moc centrálnych bánk a súkromných ​​finančných inštitúcií, ktoré sú ale príliš veľké na zlyhanie, prerušenie úverov na výrobu energie z fosílnych palív!

Ale aj na priemyselné a poľnohospodárske podniky, ktoré podľa ich zvráteného pohľadu emitujú príliš veľa kyslíka uhličitého. Medzitým vytvára novú obrovskú bublinu v sektore ‚udržateľných palív‘ a dúfa, že podporí finančný systém, keď sa ním rozbehne súčasný bankrotový systém.

Britské impérium vyvinulo veľa vysvetlení ‚falošných vied‘ pre svoje úsilie o znižovanie počtu obyvateľov sveta v priebehu storočí, od rasistickej politiky eugeniky, ktorá riadila britský obchod s otrokmi a ich genocídu v Indii a iných kolóniách, až po súčasný podvod antropogénneho podnebia!

A zmena v dôsledku uhlíkových emisií. EIR a Hnutie LaRouche vystavili toto imperiálne zlo za posledných asi 50 rokov, ktoré sa postavilo proti hamiltonovskému americkému systému riadenia vedy a rozvoja infraštruktúry pre rozširovanie populácie pre vyššiu životnú úroveň!

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

China Aircraft Carrier

Obor na mori sa vydal na skúšobnú plavbu. Spoznajte najväčšiu čínsku lietadlovú loď

06.05.2024 12:30

Má dĺžku, ktorá je porovnateľná s tromi futbalovými štadiónmi. Na palubu sa zmestí 2-tisíc členov posádky. Čína testuje svoju najväčšiu lietadlovú loď.

Národný bezpečnostný úrad / NBÚ /

Aj Slovensko čelilo rozsiahlym ruským kyberútokom. Úrady odsúdili aktivity proti Česku a Nemecku

06.05.2024 12:14

Slovensko podľa bezpečnostnej správy vlani čelilo šíreniu rôznych dezinformácií a manipulácií, ktoré zvyšovali polarizáciu v slovenskej spoločnosti.

Martin Hojsík

Vláda chystá znefunkčnenie enviropolície, otvára tým dvere zločincom, tvrdí PS

06.05.2024 12:10

Podľa informácií PS hrozí to, že väčšina zo súčasných 200 policajtov môže byť preradená naspäť na kraje a okresy.

Vladimir Putin

Slovensko sa na rozdiel od Česka či Pobaltia Putinovej inaugurácie zúčastní. Rezort diplomacie je „proti vytváraniu novej železnej opony“

06.05.2024 11:47, aktualizované: 12:02

Na oslavách Dňa víťazstva 9. mája na moskovskom Červenom námestí však Slovensko svoje zastúpenie mať nebude.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,412
Celková čítanosť: 3890319x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie